طرز تهیه پیراشکی گوشت


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

پیراشکی گوشت

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


پیراشکی گوشت غذایی لذیذ است که میتوان بعنوان پیش غذا یا میان وعده و حتی وعده کامل غذایی از آن استفاده کرد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۸ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در ابتدا گوشت را همراه با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و در ماهیتابه همراه با روغن تفت دهید.

تصویر  مرحله 1 پخت پیراشکی گوشت

مرحله 2

پس از اینکه گوشت سرخ شد ، رب گوجه فرنگی را درون نصف لیوان آب گرم حل کنید و ان را به گوشت اضافه کنید تا آرام جوشیده و آب آن کاملا کشیده شود و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله 3

تخم مرغ های رنده شده را به گوشت اضافه کنید و سپس جعفری خرد شده ، نمک و فلفل (در صورت تمایل پودر سیر) را به مواد اضافه کنید ، مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مرحله 4

روی یک تخته کمی آرد بپاشید و خمیر پیراشکی را روی آن بصورت نازک پهن کنید. با دهانه لیوان وسط آن ها را بصورت دایره جدا کنید و مایه گوشت را به مقدار مورد نیاز وسط هر دایره بگذارید. دو طرف خمیر را هم آورده و بچسبانید و فشار دهید. لبه دو خمیر را پیچ دهید تا موقع سرخ شدن باز نشود.

مرحله 5

پیراشکی ها را درون روغن فراوان و داغ سرخ کنید تا طلایی شود. نوش جان

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی پیراشکی گوشت

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۶۳.۷۱ - %
چربی کل ۸.۰۹ - %
    چربی اشباع شده ۲.۹۷ - %
    چربی ترانس ۰.۱۷ - %
کلسترول ۱۱۶.۰۱ - %
سدیم ۴۹۷.۲۱ ۳۳ %
کربوهیدرات کل ۲.۵۹ ۲ %
    فیبر رژیمی ۰.۵۹ - %
    قند ۱.۱۵ - %
پروتئین ۱۹.۳۲ ۳۵ %
ویتامین A ۴۶۰.۴۵ ۵۱ %
کلسیم ۲۳.۸۶ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.