آجیل بدون پوست

ارزش غذایی و کالری آجیل بدون پوست

کالری

امتیاز B-

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری آجیل بدون پوست

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

لیپید ها

چربی ها ( گرم)

کربو هیدرات ها

کربوهیدرات ها ( گرم)

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

آجیل به مخلوطی از خشکبار گفته می‌شود که بنا بر سلیقه، ترکیبات آن فرق می‌کند. آجیل از دیرباز به یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی تبدیل شده است به صورتی که برخی از مراسم سنتی ایرانیان مانند نوروز و یلدا، تنها با حضور آجیل مفهوم پیدا می‌کنند. آجیل‌ منبع خوبی از مواد مغذی است. پروتئین، چربی‌های سالم و خواص آنتی‌اکسیدان آجیل از ما در برابر بیماری‌های قلبی، سرطان و پیری محافظت می‌کند. آجیل خام بهترین انتخاب برای خرید است، چرا که چربی ها و برخی مواد مغذی موجود در آن مانند ویتامین های A و E به وسیله بو دادن یا افزایش نمک از دست می روند. برای شناسایی آجیل خوب و با کیفیت راه هایی وجود دارد که ساده ترین و کاربردی ترین آن بررسی رنگ، بو و ظاهر آجیل است. مغز آجیل باید سفید یا به رنگ طبیعی خود باشد و بوی کهنگی ندهد.

غذاهای مشابه

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.