آلو سیاه

ارزش غذایی و کالری آلو سیاه

کالری

امتیاز B-

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری آلو سیاه

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

کربو هیدرات ها

کربوهیدرات ها ( گرم)

قند ( گرم)

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

آلو، میوه تک هسته‌ای از خانواده زردآلو و هلو، دارای طعم متغیر ( از ترش تا شیرین ) و رنگ‌هــای زرد، سبـز، قـرمـز ، سیاه و ارغوانـی است که بیش از هزاران گونه متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد. معروف‌ترین گونه‌ آلوها، نوع ژاپنی است که برخی انواع آن به رنگ زرد و پرآب بوده و برخی دیگر درصد آب کمتری داشته و قرمز متمایل به ارغوانی هستند.آلو، اکثراً به صورت تازه مصرف می‌شود؛ اما می‌توان آن را به صورت خشک و یا بصورت کمپوت و مربا نیز استفاده کرد و یا به کیک‌ها، سالادها و غذاها اضافه نمود.مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، چربی خون، کنترل قندخون و پیش‌گیری از بروز بیماری‌های قلبی ـ عروقی، سرطان و بیماری‌های گوارشی نقش بسزایی در سلامت انسان دارد.آلو به دلیل داشتن فیبر غذایی، برای جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش نیز مفید است.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.