** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
بادمجان یکی از سبزیجات خوشمزهای است که به تنهایی بعد از سرخ شدن میتواند همراه نان یک وعده غذایی دلچسب باشد. به علاوه بادمجان جایگاه خاصی در آشپزی ایرانی، بهخصوص در شمال ایران دارد. اما این خوراکی خوشمزه مانند اسفنج روغن جذب میکند و روغن زیاد برای سلامت مضر است. برای کاهش اثرات مضر روغن جذب شده در بادمجان چند روش وجود دارد که بدون تغییر طعم این خوراکی لذیذ میتوان هنگام سرخ کردن بادمجان جذب روغن را در آن به حداقل رساند. اولین نکته سعی کنید بادمجان تازه تهیه کنید؛ چون بادمجان کهنه روغن بیشتری جذب میکند. در ضمن قراردادن بادمجانها در آب نمک نیز به جذب کمتر روغن در بادمجان و تردشدن بافت آن هنگام سرخ شدن کمک میکند، شما میتوانید یک شب تا صبح بادمجان را داخل آب نمک قرار دهید. و بلاخره اینکه حتما برای سرخ کردن بادمجانها از روغن سرخکردنی استفاده کنید چون این روغنها در مقابل حرارت مقاوم هستند و طی سرخ کردن با حرارت بالا به ترکیبات مضر تبدیل نمیشوند.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات