** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
برنج نیم دانه یا شکسته به برنج هایی گفته می شود که دانه ها سالم نبوده و به نصف یا حتی بیشتر تقسیم شده اند.برنج نیم دانه دقیقا همان دانه های برنجی است که مقاومت کمتری داشته و نتوانسته اند در مقابل دستگاه سفید کن دوام بیاورند. بنابراین پر واضح است که برنج نیم دانه از نظر ارزش غذایی هیچ تفاوتی با برنج سالم ندارد. زیرا مواد مغذی ناشی از ساختار و مواد تشکیل دهنده برنج است و نه شکل ظاهری آن.از نظر درصد کربوهیدرات، کالری، چربی و… برنج نیم دانه هیچ تفاوتی با نمونه سالم مشابه خود ندارد. تنها تفاوت برنج سالم و نیم دانه در شکل و اندازه دانه هاست. در یکی دانه های برنج سالم مانده و در دیگری خرد شده اند.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات