** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
کرفس یکی از مفیدترین سبزیجات روی زمین محسوب می شود که بیشتر در زمستان و اوایل بهار رشد می کند و به صورت آب کرفس، کرفس خام در سالاد و به کرفس پخته در سوپ، آش و خورشت استفاده می شود.کرفس به عنوان یک منبع عالی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین K، C، B6، پتاسیم، کلسیم، سدیم، آهن و فیبر شناخته می شود. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آب کرفس آن را به یک نوشیدنی طبیعی برای درمان آکنه و جوش صورت تبدیل کرده است. نوشیدن روزانه آب کرفس به عنوان یک آبرسان و مرطوب کننده طبیعی سلول های پوست را هیدراته کرده و در نتیجه پوست نرم و درخشان می شود. مقادیر بالای فیبر موجود در کرفس برای پیشگیری و درمان هموروئید و یبوست مفید می باشد. از آنجا که آب کرفس باعث تولید ادرار می شود، برای مبارزه با عفونت های ادراری مفید است و به درمان سنگ کلیه و سنگ مثانه کمک می کند.یکی دیگر از خواص کرفس کاهش فشار خون است پس اگر نگران بالارفتن فشار خونتان هستید بهتر است بدانید که کرفس پتانسیل کاهش فشار خون را هم دارد.یک راه خوب برای استفاده بیشتر از خواص آب کرفس این است که، آن را با آب هویج مخلوط کنید. این آبمیوه بسیار مقوی است و شما را حسابی سرحال می کند.توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف کرفس و آب کرفس به دلیل مقادیر بالای فیبر باعث اسهال می شود. همچنین در زنان باردار می تواند باعث انقباض رحم و در نتیجه سقط جنین شود.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات