** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
تره فرنگی، برگ های سبز تیره و گردنی سفید رنگ دارد. یک تره فرنگی خوب نباید زرد رنگ و پلاسیده و پیاز آن شکسته و ضرب دیده باشد. تره فرنگی پخته شده اگرچه زود فاسد می شود اما می توان آن را برای دو روز در یخچال نگه داشت. تره فرنگی را می شود برای سه ماه در فریزر نگه داری کرد.تره فرنگی از خانواده ی پیاز، موسیر و پیازچه است. مزه و طعم آن مانند موسیر و کمی شیرین تر و خوش طعم تر است.تره فرنگی سرشار از ویتامین های B و C و دارای مقادیر قابل توجهی املاح معدنی نظیر: آهن(عامل اکسیژن رسانی به خون)، منیزیم(ضد سرطان)، گوگرد(ضدعفونی کننده قوی)، پتاسیم(کاهش دهنده فشار خون) و فسفر(تقویت کننده حافظه) است.البته خوب است بدانید ویتامین C، آهن، منیزیم و کلسیم تره فرنگی کمتر از سبزی تره است. .
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات