** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
جوانه های غلات و دانه ها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. دانه هایی که بیش از همه برای تهیه جوانه مناسب هستند، عبارتند از: ماش، عدس، گندم، جو، شنبلیله، تخمه کدو، کنجد، آفتاب گردان و سویا.جوانه دارای اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب، قند طبیعی و مقدار زیادی املاح معدنی است و اگر چند نوع آن با هم خورده شوند می توان گفت که همه مواد ضروری بدن را به آن رسانده ایم.جوانه عدس به عنوان یکی از بهترین انواع جوانه ها شناخته می شود که حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و پروتئین می باشد. این جوانه برای سلامت قلب مفید است، به کاهش فشار خون بالا کمک می کند، باعث سم زدایی بدن می شود و یبوست را درمان می کند.فیبر بالای موجود در جوانه عدس به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری، باعث کاهش وزن می شود. همچنین به بهبود هضم غذا و سلامت دستگاه گوارش نیز کمک می کند.جوانه عدس به صورت خام برای تهیه سالاد و انواع ساندویچ استفاده می شود و از پخته ی آن برای تهیه سوپ و انواع غذا استفاده می کنند.همچنین می توانید پودر جوانه عدس را برای تهیه انواع نان، کیک، کوکی و کلوچه و شیرینی استفاده کنید.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات