** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
حلوا ارده غذایی بسیار مقوی است که بیشتر در وعده صبحانه مصرف می شود و مواد تشکیل دهنده آن عبارتاند از: ارده، شکر، تخممرغ، هل و چوبک. در ساخت حلوا ارده از کنجد بریان سابیده که به آن ارده گفته میشود و به صورت مایع میباشد استفاده میشود. در قدیم که شکر نبوده از شیره خرما، انگور و یا عسل استفاده می شده است. این ماده غذایی انرژی زا، در مناطق سردسير بعنوان يک منبع غذايی اصلی مورد استفاده قرار می گیرد.خواص حلوا ارده شبیه خواص کنجد می باشد. تامین انرژی مورد نیاز بدن، بهبود عملکرد ذهن، افزایش قدرت یادگیری، تسکین درد مفاصل، درمان اختلالات کبد و کلیه و کمک به رفع کم خونی از مهمترین فواید مصرف حلوا ارده است.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات