** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
خورشت فسنجان یکی از خورشتهای اصیل ایرانی است. در طبخ این خورشت از مغز گردو، رب انار ترش یا شیرین، قطعات کوچک گوشت مرغ یا گوشت قرمز استفاده میشود و همراه با پلو سرو میشود. اصالت این خوراک برای استان گیلان میباشد.جدای از مغز گردو که ماده اصلی فسنجان است، سایر مواد با توجه به سلیقه آشپز یا ذائقه آن اقلیم انتخاب میشود. بهطور مثال در شمال کشور و به خصوص در گیلان، از گوشت پرندگان شکار در طبخ فسنجان استفاده میشود. ساکنین مرکز ایران در طبخ فسنجان از گوشت قرمز به صورت رنده شده استفاده میکنند.فسنجان یکی از غذاهایی است که پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان را خوشمزه درست می کنند کم است.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات