دراگون فروت

ارزش غذایی و کالری دراگون فروت

کالری

امتیاز B-

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری دراگون فروت

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

کربو هیدرات ها

کربوهیدرات ها ( گرم)

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

دراگون فروت یا میوه اژدها میوه‌ای گرمسیری متعلق به‌ نوعی کاکتوس به نام «هایلوسوری‌یس» (Hylocereus) است که قیافه‌ای عجیب دارد که معمولاً بر سطح صخره‌ها و درختان مجاورِ خود شاخ و برگ می‌گستراند. این میوه استوایی بومی مکزیک و آمریکای مرکزی و جنوبی است و نیز در کشورهای آسیای جنوب شرقی همچون ویتنام، تایوان، جنوب چین، جزیره اکیناوا، فیلیپین و مالزی هم کشت می‌شود. طبق روایتِ افسانه‌ای چینی، میوه‌ی اژدها از آخرین نفسِ آتشین یک اژدها که در طیِ یک نبرد، کشته شده بر جا مانده است.این میوه همچون خود اژدها در فرهنگ خاور دور سمبل نیرو، قدرت و هم‌چنین شانس است.طعم میوه اژدها کمی شبیه به طعم کیوی است، برخلاف شکل ظاهری و اسمی که دارد طعمش تند نیست. طعم آن حالتی تمیز و خنک کننده و دارای شیرینی جزئی است.طعم میوه اژدها سفید رنگ و دراگون فروت زرد رنگ نسبت به طعم دراگون فروت قرمز ملایم‌تر است. لذیذترین نوع آن دراگون فروتی است که مغزش رنگ قرمز دارد.یک میوه‌ی دراگون فروت رسیده باید رنگ براقی داشته باشد و رنگ برگ‌های فلس مانندِ روی آن سبز روشن باشند.هرگونه لک و پیس‌های قهوه‌ای رنگ بر روی پوست این میوه حکایت از رسیدگی بیش از حدِ آن دارد.سالمِ از لحاظ سفتی باید تا حدی شبیه به سفتیِ میوه‌ی «آووکادو» باشد.از فواید این میوه استوایی میتوان به : تقویت کننده‌ی باکتری‌های مفید بدن برای تقویت سیستم گوارشی و جذب است.این میوه مقدار زیادی فیبر غذایی دارد که برای تقویت سیستم گوارشی بدن بسیار مفید است.این میوه ریسک سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی را نیز کاهش می‌دهد.این میوه دارای مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان و ویتامین C است و به همین دلیل، تقویت‌ کننده‌ی سیستم ایمنی بدن محسوب می‌شود.میوه اژدها نوعی آنتی‌اکسیدان به نام «هیدروکسی سینامیک» (hydroxycinnamate) و ماده‌ای به نام «لیکوپن» (lycopene) دارد که هم در پیشگیری و هم در معالجه‌ی سرطان مؤثر هستند.میوه‌ی اژدهای قرمز حاوی موادی است که میزان کلسترول بد را در بدن انسان کاهش می‌دهد و از این نظر کمک بزرگی به سلامتی قلب می‌کند.میوه‌ی اژدهایی دارای مقادیری ویتامین C است که موجب افزایش تولید «کلاژن» در بدن می‌شود و افزایش کلاژن باعث جوان ماندن پوست می‌گردد اشاره کرد .

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.