** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
این گیاه بومی کشور ایران بوده و در اوایل فصل بهار در برخی از استانها و در بلندیهای بالای ۲۵۰۰ متر استان کهگیلویه و بویراحمد، فارس، چهار محال و بختیاری، لرستان، کرمانشاه و کردستان میروید.«بیلهر» یا «کندل کوهی» که در زبان کردی به «زو» معروف است؛ سرشار از فلاونوئید و کورمارین و اولین گیاه از خانواده چتریان است که این مواد را تراوش میکند و مزاج و خواص دارویی آن عبارتند از:بیلهر گیاهی با طبع گرم و خشک است.یکی از خواص آن، داشتن خاصیت آنتیاکسیدان و آنتی باکتریال و محافظت از آسیبهای کبدی به دلیل وجود انواع فلاونوئید است.در میان عشایر مرسوم است که از دانههای بیلهر استفاده میکنند. طریقه استفاده آن هم به این ترتیب است که دانههای این گیاه را میکوبند و بعد از مرطوب کردن در محل درد و مفاصل میگذارند و به عنوان مسکن از آن استفاده میکنند.گیاهان دارویی همواره در سلامتی انسان نقش بسیاری داشتهاند اما مصرف بیشازحد آن ممکن است خطرات و عوارض جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات