** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
سالامی در حقیقت گوشت فرآوری شده گوساله یا خوک است. مسلمانان و یهودیان به خاطر مسائل مذهبی و نجس دانستن گوشت خوک، از گوشت گوساله یا ماکیان استفاده میکنند.برای تهیه سالامی که یکی از انواع سوسیس است، گوشت گوساله را با موادی مثل سیر، نمک و چربی حیوانی رنده شده که در حقیقت همان دانههای سفید روی این نوع سوسیس هستند، انواع ادویهجات، فلفلسفید، گیاهان معطر و کمی سرکه ترکیب میکنند، گوشت را کاملا خشک میکنند و به همان سبک و سیاق سوسیس در یک روکش طبیعی که معمولا روده گوسفند است قرار میدهند.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات