** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
قارچ های خوراکی منبع خوبی از پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده هستند، اما دارای کالری پایینی می باشند و این ممکن است که عجیب به نظر برسد، اما قارچ ها می توانند برای پوست هم مفید باشند.قارچ، تنها سبزی است که حاوی ویتامین D می باشد و همچنین حاوی ویتامین های گروه B، کلسیم، آهن، پتاسیم، مس و سلنیوم است.قارچ برای رفع خستگی،درمان کم خونی فقر آهن، تقویت استخوان ها، کاهش فشارخون بالا و کاهش خطر سکته مغزی بسیار مفید می باشد.آب پز كردن باعث از بین رفتن ویتامین های قارچ می شود. پخت طولانی مدت هم تراکم و سفتی بافت قارچ را افزایش می دهد، سرخ كردن بیش از هفت دقیقه قارچ در روغن زیاد نیز آن را دیرهضم و پركالری می كند. كبابی كردن بهترین روش پخت قارچ است.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات