قارچ

ارزش غذایی و کالری قارچ

کالری

امتیاز A-

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری قارچ

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

لیپید ها

چربی ها ( گرم)

کربو هیدرات ها

کربوهیدرات ها ( گرم)

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

قارچ های خوراکی منبع خوبی از پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده هستند، اما دارای کالری پایینی می باشند و این ممکن است که عجیب به نظر برسد، اما قارچ ها می توانند برای پوست هم مفید باشند.قارچ، تنها سبزی است که حاوی ویتامین D می باشد و همچنین حاوی ویتامین های گروه B، کلسیم، آهن، پتاسیم، مس و سلنیوم است.قارچ برای رفع خستگی،درمان کم خونی فقر آهن، تقویت استخوان ها، کاهش فشارخون بالا و کاهش خطر سکته مغزی بسیار مفید می باشد.آب پز كردن باعث از بین رفتن ویتامین های قارچ می شود. پخت طولانی مدت هم تراکم و سفتی بافت قارچ را افزایش می دهد، سرخ كردن بیش از هفت دقیقه قارچ در روغن زیاد نیز آن را دیرهضم و پركالری می كند. كبابی كردن بهترین روش پخت قارچ است.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.