پروتئین
۲۶.۱۵ g / ۵۶ g ( ۴۷%)
چربی
۲.۶۵ g / ۸۱.۱ g ( ۳%)
کربوهیدرات
۰.۰۰ g / ۱۳۰ g ( ۰%)
انرژی
۱۲۸.۰۰ kc / ۱۴۷۴ kc ( ۹%)
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۲۸.۰۰ | - % |
چربی کل | ۲.۶۵ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۹۴ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۵۷.۰۰ | - % |
سدیم | ۵۶.۰۰ | ۴ % |
کربوهیدرات کل | ۰.۰۰ | ۰ % |
فیبر رژیمی | ۰.۰۰ | - % |
قند | ۰.۰۰ | - % |
پروتئین | ۲۶.۱۵ | ۴۷ % |
ویتامین A | ۰.۰۰ | ۰ % |
کلسیم | ۱۴.۰۰ | ۱ % |
ویتامین ها - موجود در ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک)
عنوان | مقدار در 100 گرم | پوشش نیاز روزانه |
ویتامین ب۱ (تیامین) | ۰.۰۹ میلی گرم |
۸ %
|
ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) | ۰.۰۷ میلی گرم |
۶ %
|
ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) | ۱.۸۶ میکرو گرم |
۷۸ %
|
ویتامین K | ۰.۹۰ میکرو گرم |
۱ %
|
ویتامین ب9 (فولات) | ۶.۰۰ میکرو گرم |
۲ %
|
گاما-توکوفرول | ۰.۰۶ میلی گرم |
۱۰۰ %
|
ویتامین ب۳( نیاسین) | ۴.۷۵ میلی گرم |
۳۰ %
|
ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) | ۰.۶۶ میلی گرم |
۱۳ %
|
ویتامین ب۶ | ۰.۱۲ میلی گرم |
۹ %
|
ویتامین D (D2 + D3) | ۱۵۰.۰۰ IU |
۱۰۰ %
|
ویتامین ب ۴ (کولین) | ۵۱.۳۰ میلی گرم |
۹ %
|
کربو هیدرات ها
عنوان | مقدار در 100 گرم | پوشش نیاز روزانه |
لیپید ها
عنوان | مقدار در 100 گرم | پوشش نیاز روزانه |
کلسترول | ۵۷.۰۰ میلی گرم |
۱۰۰ %
|
اسیدهای چرب اشباع | ۰.۹۴ گرم |
۱۰۰ %
|
چربی ها | ۲.۶۵ گرم |
۱۰۰ %
|
امگا 6 | ۰.۲۹ گرم |
۲ %
|
امگا 3 | ۰.۰۵ گرم |
۳ %
|
چربی اشباع نشده یگانه | ۰.۹۶ گرم |
۱۰۰ %
|
چربی اشباع نشده چندگانه | ۰.۶۰ گرم |
۱۰۰ %
|
مواد معدنی
عنوان | مقدار در 100 گرم | پوشش نیاز روزانه |
آهن | ۰.۶۹ میلی گرم |
۹ %
|
منیزیم | ۳۴.۰۰ میلی گرم |
۹ %
|
فسفر | ۲۰۴.۰۰ میلی گرم |
۲۹ %
|
سدیم | ۵۶.۰۰ میلی گرم |
۴ %
|
مس | ۰.۰۸ میلی گرم |
۰ %
|
منگنز | ۰.۰۴ میلی گرم |
۲ %
|
کلسیم | ۱۴.۰۰ میلی گرم |
۱ %
|
پتاسیم | ۳۸۰.۰۰ میلی گرم |
۱۱ %
|
روی | ۰.۴۱ میلی گرم |
۴ %
|
سلنیوم | ۵۴.۴۰ میکرو گرم |
۹۹ %
|
پروتئین ها
عنوان | مقدار در 100 گرم | پوشش نیاز روزانه |
پروتئین | ۲۶.۱۵ گرم |
۴۷ %
|
تریپتوفان | ۰.۲۷ گرم |
۱۰۰ %
|
ترئونین | ۱.۱۶ گرم |
۱۰۰ %
|
متیونین | ۰.۷۷ گرم |
۱۰۰ %
|
فنیلآلانین | ۱.۰۵ گرم |
۱۰۰ %
|
تیروزین | ۰.۸۷ گرم |
۱۰۰ %
|
ایزولوسین | ۱.۲۲ گرم |
۱۰۰ %
|
لوسین | ۲.۰۴ گرم |
۱۰۰ %
|
لیزین | ۲.۳۲ گرم |
۱۰۰ %
|
سیستین | ۰.۲۷ گرم |
۱۰۰ %
|
والین | ۱.۲۸ گرم |
۱۰۰ %
|
هیستیدین | ۰.۵۹ گرم |
۱۰۰ %
|
گروه های غذایی
عنوان | مقدار در 100 گرم | پوشش نیاز روزانه |
گروه گوشت | ۱.۰۰ واحد |
۱۰۰ %
|
ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک) از دسته گوشت ها است.
۱۰۰ گرم از این غذا حاوی ۱۲۸.۰۰ کیلو کالری انرژی و ۰.۰۰ گرم کربوهیدرات و ۲۶.۱۵ گرم پروتئین و ۲.۶۵ گرم چربی است.
۱۰۰ گرم از ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک) حاوی ۱۲۸.۰۰ کیلو کالری انرژی است
شما با ۳۷ دقیقه دوچرخه سواری ، ۱۶ دقیقه دویدن ، ۶۴ دقیقه پیاده روی ، ۱۹ دقیقه ورزش های آبی ، می تونید کالری موجود در ۱۰۰ گرم ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک) رو بسوزونید
منبع : USDA