کالری و ارزش غذایی ماهی تیلاپیا ، پخته


ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک) کالری و ارزش غذایی ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک)
ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک) ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک)
  • چرا؟ A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

رتبه ارزش غذایی

کالری در ۱۰۰ گرم ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک) : (kc) ۱۲۸.۰۰

پروتئین

26.15 g / 56 g (47%)

۲۶.۱۵ g / ۵۶ g ( ۴۷%)

چربی

2.65 g / 81.1 g (3%)

۲.۶۵ g / ۸۱.۱ g ( ۳%)

کربوهیدرات

0 g / 130 g (0%)

۰.۰۰ g / ۱۳۰ g ( ۰%)

انرژی

128 kc / 1474 kc (9%)

۱۲۸.۰۰ kc / ۱۴۷۴ kc ( ۹%)


با چند دقیقه ورزش می توانم کالری موجود در ۱۰۰ گرم ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک) را بسوزانم؟

معادل ۳۷ دقیقه
دوچرخه سواری
معادل ۱۶ دقیقه
دویدن
معادل ۶۴ دقیقه
پیاده روی
معادل ۱۹ دقیقه
ورزش های آبی
محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم
برای سفارشی سازی و امکانات بسیار دیگر ثبت نام کنید
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک)

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۲۸.۰۰ - %
چربی کل ۲.۶۵ - %
    چربی اشباع شده ۰.۹۴ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۵۷.۰۰ - %
سدیم ۵۶.۰۰ ۴ %
کربوهیدرات کل ۰.۰۰ ۰ %
    فیبر رژیمی ۰.۰۰ - %
    قند ۰.۰۰ - %
پروتئین ۲۶.۱۵ ۴۷ %
ویتامین A ۰.۰۰ ۰ %
کلسیم ۱۴.۰۰ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

۱۰۰ گرم از این غذا دارای ۲۶.۱۵ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۶۳.۱ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

۱۰۰ گرم از این غذا دارای ۱۴.۰۰ میلی گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۱۸.۸ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

۱۰۰ گرم از این غذا دارای ۰.۹۴ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۷.۸ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

۱۰۰ گرم از این غذا دارای ۵۷.۰۰ میلی گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۴.۵ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

۱۰۰ گرم از این غذا دارای ۲.۶۵ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۲.۸ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

۱۰۰ گرم از این غذا دارای ۵۶.۰۰ میلی گرم سدیم می باشد میزان تاثیر (۲.۸ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

۱۰۰ گرم از این غذا دارای ۰.۶۹ میلی گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۳ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.

ویتامین ها - موجود در ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک)

عنوان مقدار در 100 گرم پوشش نیاز روزانه
ویتامین ب۱ (تیامین) ۰.۰۹ میلی گرم ۸ %
ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) ۰.۰۷ میلی گرم ۶ %
ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) ۱.۸۶ میکرو گرم ۷۸ %
ویتامین K ۰.۹۰ میکرو گرم ۱ %
ویتامین ب9 (فولات) ۶.۰۰ میکرو گرم ۲ %
گاما-توکوفرول ۰.۰۶ میلی گرم ۱۰۰ %
ویتامین ب۳( نیاسین) ۴.۷۵ میلی گرم ۳۰ %
ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) ۰.۶۶ میلی گرم ۱۳ %
ویتامین ب۶ ۰.۱۲ میلی گرم ۹ %
ویتامین D (D2 + D3) ۱۵۰.۰۰ IU ۱۰۰ %
ویتامین ب ۴ (کولین) ۵۱.۳۰ میلی گرم ۹ %

کربو هیدرات ها

عنوان مقدار در 100 گرم پوشش نیاز روزانه

لیپید ها

عنوان مقدار در 100 گرم پوشش نیاز روزانه
کلسترول ۵۷.۰۰ میلی گرم ۱۰۰ %
اسیدهای چرب اشباع ۰.۹۴ گرم ۱۰۰ %
چربی ها ۲.۶۵ گرم ۱۰۰ %
امگا 6 ۰.۲۹ گرم ۲ %
امگا 3 ۰.۰۵ گرم ۳ %
چربی اشباع نشده یگانه ۰.۹۶ گرم ۱۰۰ %
چربی اشباع نشده چندگانه ۰.۶۰ گرم ۱۰۰ %

مواد معدنی

عنوان مقدار در 100 گرم پوشش نیاز روزانه
آهن ۰.۶۹ میلی گرم ۹ %
منیزیم ۳۴.۰۰ میلی گرم ۹ %
فسفر ۲۰۴.۰۰ میلی گرم ۲۹ %
سدیم ۵۶.۰۰ میلی گرم ۴ %
مس ۰.۰۸ میلی گرم ۰ %
منگنز ۰.۰۴ میلی گرم ۲ %
کلسیم ۱۴.۰۰ میلی گرم ۱ %
پتاسیم ۳۸۰.۰۰ میلی گرم ۱۱ %
روی ۰.۴۱ میلی گرم ۴ %
سلنیوم ۵۴.۴۰ میکرو گرم ۹۹ %

پروتئین ها

عنوان مقدار در 100 گرم پوشش نیاز روزانه
پروتئین ۲۶.۱۵ گرم ۴۷ %
تریپتوفان ۰.۲۷ گرم ۱۰۰ %
ترئونین ۱.۱۶ گرم ۱۰۰ %
متیونین ۰.۷۷ گرم ۱۰۰ %
فنیل‌آلانین ۱.۰۵ گرم ۱۰۰ %
تیروزین ۰.۸۷ گرم ۱۰۰ %
ایزولوسین ۱.۲۲ گرم ۱۰۰ %
لوسین ۲.۰۴ گرم ۱۰۰ %
لیزین ۲.۳۲ گرم ۱۰۰ %
سیستین ۰.۲۷ گرم ۱۰۰ %
والین ۱.۲۸ گرم ۱۰۰ %
هیستیدین ۰.۵۹ گرم ۱۰۰ %

عمومی

عنوان مقدار در 100 گرم پوشش نیاز روزانه
انرژی ۱۲۸.۰۰ کیلو کالری ۹ %
آب ۷۱.۵۹ گرم ۲ %

گروه های غذایی

عنوان مقدار در 100 گرم پوشش نیاز روزانه
گروه گوشت ۱.۰۰ واحد ۱۰۰ %

ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک)

ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک) از دسته گوشت ها است.

۱۰۰ گرم از این غذا حاوی ۱۲۸.۰۰ کیلو کالری انرژی و ۰.۰۰ گرم کربوهیدرات و ۲۶.۱۵ گرم پروتئین و ۲.۶۵ گرم چربی است.


این غذا چه ویتامین هایی داره؟

۰.۰۰ IU ویتامین A ۰.۰۰ میکرو گرم ویتامین C ۰.۰۹ میلی گرم ویتامین ب۱ (تیامین) ۰.۰۷ میلی گرم ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) ۱.۸۶ میکرو گرم ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) ۰.۹۰ میکرو گرم ویتامین K ۶.۰۰ میکرو گرم ویتامین ب9 (فولات) ۴.۷۵ میلی گرم ویتامین ب۳( نیاسین) ۰.۶۶ میلی گرم ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) ۰.۱۲ میلی گرم ویتامین ب۶ ۱۵۰.۰۰ IU ویتامین D (D2 + D3) ۵۱.۳۰ میلی گرم ویتامین ب ۴ (کولین)

این غذا شامل چه قندهایی هست؟

۰.۰۰ گرم فیبر ۰.۰۰ گرم کربوهیدرات ها ۰.۰۰ گرم شکرها

این غذا چقدر چربی داره؟

۵۷.۰۰ میلی گرم کلسترول ۰.۹۴ گرم اسیدهای چرب اشباع ۲.۶۵ گرم چربی ها ۰.۲۹ گرم امگا 6 ۰.۰۵ گرم امگا 3 ۰.۹۶ گرم چربی اشباع نشده یگانه ۰.۶۰ گرم چربی اشباع نشده چندگانه

مواد معدنی این غذا چقدره؟

۰.۶۹ میلی گرم آهن ۳۴.۰۰ میلی گرم منیزیم ۲۰۴.۰۰ میلی گرم فسفر ۵۶.۰۰ میلی گرم سدیم ۰.۰۸ میلی گرم مس ۰.۰۴ میلی گرم منگنز ۱۴.۰۰ میلی گرم کلسیم ۳۸۰.۰۰ میلی گرم پتاسیم ۰.۴۱ میلی گرم روی ۵۴.۴۰ میکرو گرم سلنیوم

۱.۰۰ واحد گروه گوشت

این غذا چقدر کالری داره؟

۱۰۰ گرم از ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک) حاوی ۱۲۸.۰۰ کیلو کالری انرژی است

چقدر ورزش کنم تا کالری این غذا رو بسوزونم؟

شما با ۳۷ دقیقه دوچرخه سواری ، ۱۶ دقیقه دویدن ، ۶۴ دقیقه پیاده روی ، ۱۹ دقیقه ورزش های آبی ، می تونید کالری موجود در ۱۰۰ گرم ماهی تیلاپیا(پخته در حرارت خشک) رو بسوزونید

منبع : USDA