ماهی تیلاپیلا خام

ارزش غذایی و کالری ماهی تیلاپیلا خام

کالری

امتیاز A

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری ماهی تیلاپیلا خام

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

لیپید ها

چربی ها ( گرم)

ماهی تیلاپیا، نوعی ماهی به نسبت ارزان‌ و خوشمزه است که دربین مردم طرفداران زیادی دارد. زیرا هم مقرون به‌صرفه است و هم طعم ماهی در آن چندان محسوس نیست. بااین‌حال براساس مطالعات علمی انجام شده، نگرانی‌هایی درزمینه‌ی محتوای چربی این ماهی وجود دارد.این ماهی سرشار از پروتئین، ویتامین‌ها و موادمعدنی مانند نیاسین، ویتامین ب۱۲، فسفر، سلنیوم و پتاسیم است.اما باوجود موادمغذی زیاد و چربی بسیارکم، چه‌چیزی سبب نگرانی ما از مصرف ماهی تیلاپیا می‌شود؟ مشکل این‌جاست که امگا۶ موجود در تیلاپیا بسیار بیشتر از مقدار امگا۳ موجود در آن است. به‌طور معمول توصیه می‌شود که تاحدامکان، نسبت امگا۶ به امگا۳ در رژیم‌غذایی، یک‌به‌یک باشد.سایر فواید و مضرات ماهی تیلاپیا تاحد زیادی وابسته به محل پرورش آن است.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.