ماهی ساردین کباب شده با استخوان

ارزش غذایی و کالری ماهی ساردین کباب شده با استخوان

کالری

امتیاز A

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری ماهی ساردین کباب شده با استخوان

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

لیپید ها

چربی ها ( گرم)

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

ماهی ساردین از جمله ماهی‌های ریز‌جثه و روغنی است. این نوع ماهی معمولا به همراه باله و سر پخته یا کباب می‌شوند؛ این کار علاوه بر حفظ زیبایی و آراستگی غذا، به افزایش خاصیت آن هم کمک می‌کند. سرو این غذای دریایی، به دلیل مواد مغذی فراوانی که دارد برای بدن بسیار مفید است. خیلی از افراد آن را سرخ کرده و با استخوان میخورند، زیرا استخوان‌های بسیار کوچکی دارد.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.