ماهی قزل آلا سرخ شده

ارزش غذایی و کالری ماهی قزل آلا سرخ شده

کالری

امتیاز A

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری ماهی قزل آلا سرخ شده

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

لیپید ها

چربی ها ( گرم)

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

ماهی قزل آلا را می‌توان مانند سایر انواع ماهی به صورت ماهی شکم پر، ماهی کبابی، در فر و یا در ماهیتابه درست کرد. برای تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه ابتدا باید شکم آن را برش زد و محتویات شکم ماهی را خارج کرد. سپس استخوان‌های آن را خارج کرده و ماهی را شست. برای اینکه ماهی طعم و مزه بهتری پیدا کند، معمولا قبل از طبخ آن را مزه دار می‌کنند و چند ساعت در سبزیجات و ادویه های معطر می‌خوابانند. پس از مزه دار شدن ماهی آن را سرخ کرده و همراه با پلو که البته بهتر است شوید پلو یا سبزی پلو باشد و سیر ترشی سرو می‌کنند.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.