نان فطیر

ارزش غذایی و کالری نان فطیر

کالری

امتیاز A

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری نان فطیر

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

لیپید ها

چربی ها ( گرم)

کربو هیدرات ها

کربوهیدرات ها ( گرم)

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

فطیر یا فتیر نانی را گویند که برای تهیه خمیر آن از خمیر مایه استفاده نشده باشد یا در اصطلاح خمیر آن ور نیامده است.فطیرها انواع و اقسام مختلفی دارد که در نواحی مختلف ایران با مواد اولیه مختلف تهیه می‌شود. فطیرها بطور سنتی در تنور پخته می‌شود و گاهی ممکن به صورت نان مغزدار یا همراه کره محلی بصورت نان روغنی تهیه شود.از انواع معروف فطیرها در ایران می‌توان به فطیر خراسان (فطیر مسکه، فطیر قَتلمه، کیلی فطیر، فطیر کزک)، فطیر اراک، فطیر آستارا، فطیر سراب، فطیر آذربایجان، فطیر اردبیل و فطیر لرستان اشاره کرد.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.