هلو انجیری

ارزش غذایی و کالری هلو انجیری

کالری

امتیاز B-

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری هلو انجیری

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

کربو هیدرات ها

کربوهیدرات ها ( گرم)

قند ( گرم)

لیپید ها

چربی ها ( گرم)

هلو انجیری که به نام های هلو بشقابی و هلو دوناتی هم شناخته می شود، یکی از انواع هلو به شکل یک بشقاب کوچک بوده که پوست کرکی آن به رنگ زرد و قرمز دیده می شود، گوشت سفید و سفتی دارد، هسته بزرگ آن به گوشت چسبیده و از انواع دیگر شیرین تر و معطر تر است. از این میوه برای تهیه انواع سالاد میوه، اسموتی، کیک، شیرینی و سس استفاده می شود. هلو انجیری سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین C، پتاسیم، منیزیم، آهن، منگنز، فسفر، روی، مس و فیبر است. مقادیر بالای فیبر، پتاسیم و کولین موجود در هلو انجیری به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را از بین می برد. همچنین فیبر به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و با کاهش اشتها موجب کنترل وزن می شود. کلسیم و فسفر موجود در هلو انجیری به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری پوکی استخوان را کاهش می دهد.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.