** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
موتزارلا (به ایتالیایی: Mozzarella) که موزارلا هم نامیده میشود، نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه میشوند. برای تهیه آن پنیر تازه را در آب نزدیک به دمای جوش حرارت داده و در قطعههای کروی کوچک در آب نمک غلیظ نگه میدارند. این پنیر بسیار کِش میآید و در صبحانه و عصرانه، غذاهای پاستایی، لازانیا، داخل سوپ، سالاد و غیره استفاده میشود. این پنیر در ایران به صورت منجمد و رنده شده با نام پنیر پیتزا نیز عرضه میشود و شبیه پنیر تازه-محلی میباشد.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات