** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
چغندر (چگندر، چندر، لبلبو) یکی از سالم ترین سبزیجات است. چغندر دو نوع است: یک نوع آن چغندر معمولی است به رنگ بنفش تیره و یا قرمز (لبو) و نوع دیگر آن چغندر قند است و به رنگ زرد روشن که آن را برای تولید شکر، کشت می کنند. چغندر دارای پروتئین، چربی، ویتامین های A، B1، B2، B3 و C ، مواد قندی و املاح معدنی چون فسفر، کلسیم و آهن است. این سبزی سرشار از فیبر است و کالری کمی دارد. افراد اغلب از آن در رژیم کاهش وزن خود استفاده میکنند. علاوه بر این چغندر به هیدراته نگهداشتن بدن و سم زدایی آن کمک میکند. بنابراین برای داشتن پوستی درخشان نیز مفید است. برخی دیگر از خواص چغندر عبارت اند از: کمک به کاهش فشار خون و کلسترول، درمان کم خونی، بهبود گوارش، مقابله با احتباس آب در بدن و تقویت کبد.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات