چغندر خام

ارزش غذایی و کالری چغندر خام

کالری

امتیاز B-

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری چغندر خام

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

لیپید ها

چربی ها ( گرم)

کربو هیدرات ها

کربوهیدرات ها ( گرم)

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

چغندر (چگندر، چندر، لبلبو) یکی از سالم ترین سبزیجات است. چغندر دو نوع است: یک نوع آن چغندر معمولی است به رنگ بنفش تیره و یا قرمز (لبو) و نوع دیگر آن چغندر قند است و به رنگ زرد روشن که آن را برای تولید شکر، کشت می کنند. چغندر دارای پروتئین، چربی، ویتامین های A، B1، B2، B3 و C ، مواد قندی و املاح معدنی چون فسفر، کلسیم و آهن است. این سبزی سرشار از فیبر است و کالری کمی دارد. افراد اغلب از آن در رژیم کاهش وزن خود استفاده میکنند. علاوه بر این چغندر به هیدراته نگهداشتن بدن و سم زدایی آن کمک میکند. بنابراین برای داشتن پوستی درخشان نیز مفید است. برخی دیگر از خواص چغندر عبارت اند از: کمک به کاهش فشار خون و کلسترول، درمان کم خونی، بهبود گوارش، مقابله با احتباس آب در بدن و تقویت کبد.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.