کاری پلو ( با گوشت )

ارزش غذایی و کالری کاری پلو ( با گوشت )

کالری

امتیاز A

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری کاری پلو ( با گوشت )

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

لیپید ها

چربی ها ( گرم)

کربو هیدرات ها

کربوهیدرات ها ( گرم)

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

کاری پلو یکی از غذاهای برنجی محبوب و پرطرفدار منسوب به شیراز است. پخت این غذا آسان و به قدری خوشمزه است که در شهرهای دیگر هم یک غذای رایج محسوب می‌شود. استفاده از ادویه کاری در این غذا به آن طبعی گرم و عطر و طعمی خوش می‌دهد. ادویه‌ کاری در آشپزی ایرانی و حتی بین‌المللی یک ادویه شناخته شده و ضروری است. این ادویه مخلوطی از چندین چاشنی معطر مثل هل، زردچوبه، گشنیز و… است و خواص دارویی درمانی بسیاری به غذاها می‌بخشد. خاستگاه اصلی ادویه کاری کشور هندوستان است. از خواص دارویی درمانی ادویه کاری می‌توان به خاصیت ضدچربی آن در خنثی کردن چربی غذاها و دفع ضررهای آن از بدن اشاره کرد. از دیگر فایده‌های این ادویه تقویت حافظه، کاهش چین و چروک پوست، لاغری سریع، تقویت عملکرد دستگاه گوارش و درمان بی‌خوابی است و در بازار یک چاشنی غذایی پرخاصیت و ارزشمند شناخته می‌شود.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.