کالباس

ارزش غذایی و کالری کالباس

کالری

امتیاز B-

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری کالباس

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

لیپید ها

چربی ها ( گرم)

کربو هیدرات ها

کربوهیدرات ها ( گرم)

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

کالباس محصولی گوشتی و از خانواده سوسیس است که معمولاً برش خورده و به صورت سرد مصرف می‌شود. کالباس مرغوب یک غذای مناسب می‌باشد مشروط بر اینکه در مصرف آن زیاده روی نشود. سوسیس و کالباس و غذاهای آماده بهتر است که بیش از یک نوبت در ماه مصرف نشوند. به گفته برخی از کارشناسان، این نوع مواد جزء آن دسته از فرآورده‌های پروتئینی دست دوم هستند که دیرهضم می‌شوند و جذب پروتئین از آنها کمتر است. همچنین به دلیل نمک سود شدن انواع کالباس و سوسیس، جذب کلسیم و پروتئین کاهش می‌یابد و در نهایت باعث پوکی استخوان می‌شوند. پیشنهاد میکنیم اگر خیلی به سوسیس و کالباس علاقه دارید خودتان آن را در منزل تهیه کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.