** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
کالباس محصولی گوشتی و از خانواده سوسیس است که معمولاً برش خورده و به صورت سرد مصرف میشود. کالباس مرغوب یک غذای مناسب میباشد مشروط بر اینکه در مصرف آن زیاده روی نشود. سوسیس و کالباس و غذاهای آماده بهتر است که بیش از یک نوبت در ماه مصرف نشوند. به گفته برخی از کارشناسان، این نوع مواد جزء آن دسته از فرآوردههای پروتئینی دست دوم هستند که دیرهضم میشوند و جذب پروتئین از آنها کمتر است. همچنین به دلیل نمک سود شدن انواع کالباس و سوسیس، جذب کلسیم و پروتئین کاهش مییابد و در نهایت باعث پوکی استخوان میشوند. پیشنهاد میکنیم اگر خیلی به سوسیس و کالباس علاقه دارید خودتان آن را در منزل تهیه کنید.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات