کنجد

ارزش غذایی و کالری کنجد

کالری

امتیاز B-

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری کنجد

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

لیپید ها

چربی ها ( گرم)

کربو هیدرات ها

کربوهیدرات ها ( گرم)

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

گیاه کنجد کهن‌ترین گیاهی است که به‌خاطر دانه‌ها و روغنش کشت می‌شود. از کنجد سال هاست که برای خوش‌طعم کردن غذا، تهیه‌ی روغن‌، تقویت و سلامت پوست استفاده می‌شود. کنجد نسبت به سایر دانه‌ها، بیشترین مقدار چربی را دارد و به‌دلیل طعم فوق‌العاده‌اش، به‌صورت‌های مختلف از جمله ارده، روغن کنجد و غیره، در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد. دانه کنجد به علت وجود موادی از جمله آهن، منگنز، منیزیم، مس و کلسیم، از محصولات بسیار با ارزش و حاوی املاح ضروری است. همچنین میزان ویتامین B1 و E آن قابل توجه است. حجم بالای منیزیم در کنجد به کاهش اسپاسم راه های هوایی در بیماری آسم و پیشگیری از اسپاسم نوعی از عروق خونی که در پیدایش حملات میگرن نقش دارند، کمک می کند. علاوه بر این به کاهش فشار خون منجر می شود. کسانی که شیر دوست ندارند می‌توانند از کنجد برای تامین کلسیم، روی و آهن خود که از مواد معدنی مهم به شمار می‌آید، استفاده کنند. روغن کنجد یکی از روغن های گیاهی است که بالاترین اثرات آنتی اکسیدانی را دارد و به دلیل وجود فیتواسترول ها دارای خاصیت کاهش کلسترول خون می باشد.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.