** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
کیک گونهای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار مادهای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده میشوند.کیکها بهطور کلی به دو گروه بزرگ: کیکهای اسفنجی(غیر چرب) و کیکهای کرهای (چرب) تقسیم میشوند. تفاوت کیکهای کرهای با کیکهای اسفنجی در این است که برخلاف کیکهای اسفنجی، حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط بههمزدن شکر و تخم مرغ به وجود نیامدهاست بلکه عامل اصلی آن، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است. همچنین کیک کرهای از نظر وزنی سنگین است درصورتیکه سبک بودن، از ویژگیهای یک کیک اسفنجی است.کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک میشود و به همین علت در روشهای تزئینی، سطح کیک بهطور کامل با مواد پوشانده میشود. کیکها ممکن است با توجه مناسبتی که برای آنها در نظر گرفته شده طبقهبندی شود. به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات