گوشت مرغابی

ارزش غذایی و کالری گوشت مرغابی

کالری

امتیاز A

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش غذایی و کالری گوشت مرغابی

کالری

امتیاز

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

** محاسبه شده برای یک خانم ۲۵ ساله با قد ۱۷۰ سانتی متر و وزن ۶۵ کیلوگرم

** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.

لیپید ها

چربی ها ( گرم)

پروتئین ها

پروتئین ( گرم)

آهن هِم برای جذب توسط انسان آسان است و گوشت مرغابی حاوی مقادیر بالایی از آهن هِم در مقایسه با سایر گوشت هاست. این گوشت می‌تواند منبع خوب آهن برای خانم‌ها باشد. ۲. ویتامین A این ویتامین کمک به حفظ سلامتی چشم و موکوس دهان کرده و موجب جلوگیری از حمله ویروس‌ها به بدن می‌شود. گوشت مرغابی۳ تا ۱۰ برابر بیشتر از سایر گوشت‌ها حاوی ویتامین A. می‌باشد. ۳. ویتامین B۱ کمبود ویتامین B۱ می‌تواند باعث از دست دادن اشتها، خستگی، بی خوابی و.. شود و حتی می‌تواند بر خلق و خو تاثیر گذارد. گوشت مرغابی منبع خیلی خوبی از این ویتامین است. ۴. ویتامین B۱۲ این ویتامین به حفظ پوست، ناخن و سلامتی مو و نیز متابولیسم چربی کمک می‌کند. ۵. ویتامین B۳ این گوشت منبع عالی نیاسین می‌باشد. ۱۰۰ گرم از گوشت ۵۰ درصد نیاز روزانه بدن به نیاسین را تامین می‌کند. این ویتامین نقش حیاتی در متابولیسم چربی در بدن ایفا می‌کند و همچنین بر کاهش کلسترول خون اثر می‌گذارد.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.