صفحه اصلی > آشپزی : 7 راز سرخ کردن بادمجان در روغن کم

7 راز سرخ کردن بادمجان در روغن کم

فهرست مطالب

چکیده :

بادمجان یا به اصطلاح مرغ سیاه یکی از غذاهای پرطرفدار، خوشمزه و دلچسب است. پخت این غذا بیشتر در خطه شمال کشور مرسوم است. البته به دلیل طعمی خوش در جای جای این مرز و بوم طبخ می شود. از بادمجان برای تهیه غذاهای متنوعی همچون کشک بادمجان، میرزاقاسمی، خورشت بادمجان، یتیمچه و دلمه بادمجان استفاده می شود. با توجه به اینکه بادمجان از جمله سبزیجات و صیفی جات محسوب می شود بنابراین خوردن آن برای سلامتی بدن بسیار مفید است. اما چیزی که در این میان خوردن این ماده غذایی با ارزش را می‌تواند مضر کند جذب روغن بالا توسط این خوراکی پرتوقع است. این مطلب از مجموعه مقالات سلامتی من به طرح راز سرخ کردن بادمجان در روغن کم پرداخته است. اگر شما هم مایل به دانستن راهکار سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن هستید با ما همراه باشید.

آشنایی با 17 نوع بادمجان

بادمجان(بادنجان) دارای انواع مختلفی است. این بادمجان ها از نظر شکل، رنگ، اندازه و بافت از یکدیگر متفاوت هستند. هرکدام خاستگاه مخصوص به خود را دارند. در پایین این مطلب 17 نوع بادمجان برای شما آورده شده است.

  • بادمجان سیاه
  • آمریکایی بغدادی
  • بادمجان سفید و بلند
  • سبز
  • سفید
  • قرمز
  • کالیوپ بنفش
  • زرد
  • گلوب
  • ایتالیایی
  • ژاپنی
  • هندی
  • گرافیتی
  • تایلندی
  • تانگو
  • تخم مرغی
  • گرد بنفش چینی

تشخیص بادمجان خوب

علاوه بر مهم بودن راز سرخ کردن بادمجان در روغن کم و اصول سرخ کردن بادمجان کم روغن، راههای تشخیص بادمجان خوب از بد نیز بسیار اهمیت دارد. چرا که بادمجان های کهنه و خراب کام شما را تلخ خواهند کرد. پس برای آشنا شدن با راه های تشخیص بادمجان شیرین و تلخ به ادامه مقاله نگاهی بیندازیم.

  1. بادمجان تازه و شیرین دارای بافتی سفت و منسجم است. نرم بودن بادمجان نشانه کهنه و تلخ بودن آن است.
  2. وزن بادمجان را سبک سنگین کنید. بادمجان های سنگین تر آبدار تر بوده و نشان از تازگی و طعمی دلچسب در این بادمجان می دهد. پس هرچه بادمجان سبک تر باشد کهنه و تلخ تر است.
  3. اندازه بادمجان را محک بزنید. بادمجان های کوچک و متوسط نسبت به بادمجان های بزرگتر مرغوب تر و خوش طعم تر خواهند بود.
  4. پوست بادمجان های تازه شفاف و براق است. مات، کدر و چروک بودن پوست بادمجان خبر از کهنگی آن می دهد.
  5. رنگ ساقه بادمجان تازه سبز رنگ است. در صورت دیدن کپک بر روی ساقه بادمجان از خرید آن خودداری کنید.

انواع بادمجان

انواع غذاها با بادمجان

این مقاله تنها به راز سرخ کردن بادمجان در روغن کم اکتفا نکرده است. بلکه در اینجا انواع غذاهایی که میتوان با این خوراکی خوشمزه آماده کرد قرار داده شده است. بیش از ۱۸ نوع غذای ایرانی و فرنگی می توان با بادمجان طبخ کرد که در زیر نام برده شده است.

  • بادمجان پلو
  • ورقه
  • دلمه
  • یتیمچه
  • کشک بادمجان
  • آبگوشت کشک لرستان
  • گراتن
  • بادمجان شکم پر
  • کاری بادمجان تند
  • کاری بادمجان و زنجبیل
  • کریپسی فینگرز
  • موساکا
  • کیک بادمجان و سیب زمینی
  • کایوناتا
  • خوراک رژیمی بادمجان و سبزیجات
  • میرزا قاسمی
  • حلیم بادمجان
  • خورشت بادمجان

غذا با بادمجان

ترفندهای سرخ کردن بادمجان

این خوراکی پرمصرف می تواند جایگزینی مناسب برای گوشت باشد. اغلب در غذای گیاهخواران مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه به طرح تکنیک های سرخ کردن بادمجان با روغن کم پرداخته شده است. اگر شما هم به دنبال آموزش روش های سرخ کردن بادمجان کم روغن هستید ما را همراهی کنید.

  1. انتخاب بادمجان های تر و تازه
  2. متوسط کردن حرارت  شعله گاز
  3. بادمجان های شسته شده را به مدت ۳۰ دقیقه الی یک ساعت در آب و نمک قرار دهید تا زردابه (همان آب زرد) آنها خارج شود.
  4. پوشش بادمجان ها با سفیده تخم مرغ
  5. غوطه ور کردن بادمجان در ماست
  6. پیش از مصرف، بادمجان ها را حدود ۳ دقیقه بجوشانید و آبکشی کنید.
  7. بادمجان های شسته شده را حدود ۴ ساعت در معرض آفتاب قرار دهید.

سرخ کردن بادمجان و راز سرخ کردن بادمجان در روغن کم

نتیجه گیری :

مصرف بادمجان قدمتی بسیار دیرینه دارد. این خوراکی پرطرفدار مهمان همیشگی سفره های ایرانی و خارجی بوده است. چراکه با این خوراکی ساده اما پر خاصیت می توانید انواع و اقسام غذاهای مختلف را به سبک ایرانی یا فرنگی تهیه کرده و نوش جان کنید. ما در این مقاله به شما راز سرخ کردن بادمجان در روغن کم را آموزش داده‌ایم تا بدون نگرانی از چشیدن طعم تلخ آن از خوردنش لذت ببرید.

منابع :

منبع1 | منبع2 | منبع3 | منبع4 | منبع5 | منبع6 | منبع7 | منبع8 | منبع9 | منبع10 | منبع11 | منبع12 | منبع13 | منبع14 | منبع15

فاطمه شمشیرگر

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید