صفحه اصلی > سبک زندگی : 7 روش اصولی برای کاهش وزن بعد از 30 سالگی

7 روش اصولی برای کاهش وزن بعد از 30 سالگی

فهرست مطالب

چکیده :

سلامتی شما باید در طول زندگی شما، از جمله در 30 سالگی، اولویت اصلی باشد. برای برخی از افراد، از دست دادن وزن اضافی بدن می تواند چندین جنبه از سلامت جسمانی آنها را از جمله سطح قند خون و فشار خون، نشانگرهای التهابی، و تحرک بهبود بخشد. به علاوه، رسیدن به وزن بدن سالم و پایدار می تواند اعتماد به نفس، تناسب اندام، کیفیت زندگی مرتبط با سلامت و علائم افسردگی شما را بهبود بخشد. متأسفانه اکثر روش های کاهش وزن و لاغری نامناسب و ناپایدار هستند. به علاوه، رژیم غذایی و فرهنگ رژیم غذایی می تواند به طور باورنکردنی برای سلامت جسمی و روانی شما مضر باشد. با این حال، رسیدن به وزن سالمی که سلامت کلی شما را ارتقا می دهد، ممکن و قابل دستیابی است. این مقاله 7 روش پایدار و اصولی برای کاهش وزن در 30 سالگی را پوشش می دهد که در ادامه می خوانید.

1.تمرکز خود را بر سایر جنبه های سلامتی معطوف کنید

تمرکز بر روی بهبود سایر جنبه های سلامتی به جای وزن بدن یا ظاهر فیزیکی، می تواند به شما در رسیدن به اهدافتان خصوصا بعد از 30 سالگی کمک کند.  این بدان معنا نیست که شما نمی توانید با بهبود ظاهر خود انگیزه ایجاد کنید. در عوض، نشان می دهد که ظاهر و تمایل شما برای پذیرفته شدن توسط دیگران نباید تنها محرک برای رسیدن به وزن بدن سالم باشد.

2.وزن پایدار را بعد از 30 سالگی انتخاب کنید

کاهش وزن پایدار

رژیم های غذایی و سم زدایی کم کالری بی شماری باعث کاهش وزن سریع و شدید می شوند. حقیقت این است که این رژیم‌ها به احتمال زیاد باعث کاهش سریع وزن می‌شوند.

همانطور که کاهش شدید کالری دریافتی شما باعث کاهش وزن می‌شود. با این حال، این رژیم‌ها انتخاب خوبی برای کاهش وزن پایدار نیستند، زیرا می‌توانند به شدت بر سطح انرژی، سلامت و عملکرد کلی شما تأثیر بگذارند. مطالعات بارها نشان داده‌اند که رژیم‌های شدید منجر به بازگشت وزن می‌شود که می تواند لاغری و حفظ وزن در آینده را دشوارتر کند.

ایجاد یک الگوی غذایی رضایت بخش که سوخت بدن شما را تامین می کند و در عین حال کمبود کالری کمی ایجاد می کند، منجر به کاهش وزن آهسته تر می شود، اما شانس بازگشت وزن را در طول زمان کاهش می دهد و اطمینان می دهد که مواد مغذی مورد نیاز بدن را دریافت می کنید.

3.فعالیت روزانه را دست کم نگیرید

بعد از گذراندن 30 سالگی هنگام تلاش برای کاهش وزن، اکثر مردم فکر می کنند که باید در فعالیت های مکرر با شدت بالا شرکت کنند. در حالی که گنجاندن این نوع فعالیت در روتین شما می تواند باعث کاهش وزن و افزایش عضله شود، انجام این کار برای رسیدن به وزن بدن سالم غیر ضروری است.

فعال بودن روزانه با افزایش تعداد قدم ها و کمتر نشستن به اندازه گذراندن چند ساعت در باشگاه در هفته مهم است. اگر در حال حاضر بی تحرک هستید، مهم است که فعالیت خود را به آرامی افزایش دهید.

اگر به طور متوسط ​​حدود 1000 قدم در روز بر می دارید، سعی کنید تعداد گام های خود را در بیشتر روزهای هفته به 2500 قدم برسانید، که برابر با 1.6 کیلومتر است. زمانی که به طور مداوم به هدف 2500 قدم رسیدید، آن را 1000 قدم در هفته یا بیشتر افزایش دهید تا زمانی که به راحتی چند کیلومتر در روز راه بروید.

بخوانید : آیا ورزش به کاهش وزن کمک می کند؟

4. سلامتی و شادی خود را در اولویت قرار دهید

شادی و کاهش وزن

هرگز با پیروی از یک رژیم غذایی یا برنامه ورزشی که باعث می شود احساس بدی نسبت به خودتان داشته باشید، سلامت یا شادی خود را به خطر نیندازید. اگر رژیم غذایی تان بسیار محدود کننده است یا باعث می شود که شما بیش از حد به غذا مشغول شوید، این نشانه آن است که برنامه ای که در حال انجام آن هستید ناسالم و برای نیازهای شما نامناسب است.

در مورد فعالیت هم همینطور است. اگر مربی جدید یا کلاس تمرینی شما باعث می شود احساس ناراحتی یا بدی نسبت به خودتان داشته باشید، فعالیت متفاوتی را پیدا کنید که از انجام آن لذت می برید. یک الگوی غذایی پایدار و برنامه فعالیت باید به شما احساس سلامتی و انرژی بدهد.

5. بدانید که لاغری کلید بهبود سلامت کلی نیست

از دست دادن چربی اضافی بدن زمانی که شما 30 سالگی را پشت سر گذاشتید در واقع می تواند سلامت شما را بهبود بخشد و خطر بیماری شما را کاهش دهد. اما لاغری تنها یک تکه از یک پازل بزرگ است.

استرس، اختلالات روانی، کم تحرکی، بیماری، تغذیه نامناسب، ژنتیک و کمبود خواب تنها برخی از عوامل دیگری هستند که باید مورد توجه قرار گیرند. به همین دلیل است که بهبود سلامت کلی، نه فقط کاهش وزن و لاغری، باید هدف شما باشد.

6. خواب را در اولویت قرار دهید

خواب راحت و کاهش وزن

بسیاری از افراد در دهه 30 زندگی خود سعی می کنند مسئولیت های کاری خود را در کنار زندگی خانوادگی و اجتماعی خود انجام دهند، اینکار ممکن است زمان خواب آنها را کاهش دهد و بر کیفیت خواب آنها تأثیر منفی بگذارد.

کمبود خواب مزمن می تواند با افزایش هورمون های گرسنگی و کالری دریافتی و کاهش هورمون های سیری و سطح انرژی منجر به افزایش وزن شود و کاهش وزن را چالش برانگیزتر کند. داشتن حداقل 7 ساعت خواب مداوم برای مدیریت وزن و سلامت کلی شما مهم است.

بخوانید : خواب چگونه بر کاهش وزن تاثیر می گذارد؟

7. به اکثر رژیم ها نه بگویید

برای ایجاد یک برنامه لاغری پایدار که متناسب با نیاز شما باشد، مهم است که از رژیم های غذایی محدود و غیر ضروری اجتناب کنید. تحقیقات نشان می دهد که رژیم غذایی محدود برای حفظ وزن طولانی مدت کارایی ندارد.

به علاوه، رفتارهای محدودکننده در غذا خوردن می تواند بر سلامت جسمی و روانی شما تأثیر بگذارد. یک الگوی غذایی سالم را می توان برای تمام عمر دنبال کرد. 

اگر اغلب مجبور هستید برنامه خود را برای خوردن غذاهایی که از آن لذت می برید کنار بگذارید، این نشانه آن است که رژیم غذایی شما بیش از حد محدود کننده و ناپایدار است.

همه غذاها می توانند در یک الگوی غذایی سالم و پایدار قرار گیرند که می تواند در طولانی مدت به عنوان بخشی از یک سبک زندگی سالم و لذت بخش دنبال شود.

نتیجه گیری :

اگر در دهه 30 زندگی خود هستید و تصمیم به کاهش وزن و لاغری گرفته اید، استفاده از روش های ایمن و پایدار برای بهبود سلامت کلی خود بسیار مهم است. استفاده از نکات ذکر شده در بالا می تواند به شما در مدیریت وزن کمک کند و در عین حال سلامت جسمی و روانی خود را در اولویت قرار دهید.

منابع :

منبع

ندا عباسی

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید