منابع :
پوست بوقلمون(از گوشت سفید تیره)، خام
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 1.13 گرم
بوقلمون کامل، فقط پوست(خام)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.89 گرم
پوست کل بوقلمون با مایع(خام)
بال مرغ منجمد(با سس گلیز و طعم باربیکیو)، گرم شده
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.658 گرم
پوست مرغ با چاشنی(پخته با سیخ گردان)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.619 گرم
بوقلمون(هر نوع)، سنگدان(خام)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.58 گرم
بال مرغ منجمد(با سس گلیز و طعم باربیکیو)، گرم شده در فر
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.578 گرم
فیله داخلی شترمرغ(پخته)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.524 گرم
داخل ساق پا شترمرغ(پخته)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.518 گرم
فیله صدفی شترمرغ(پخته)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.514 گرم
بال مرغ منجمد(با سس گلیز و طعم باربیکیو)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.511 گرم
فیله بیرونی شترمرغ(پخته)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.509 گرم
شترمرغ، نوک تراش خورده، پخته شده
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.508 گرم
بالای ران شترمرغ(پخته)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.502 گرم
چرخ کرده شترمرغ(بریان شده بدون روغن)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.467 گرم
فیله داخلی شترمرغ(خام)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.423 گرم
فیله بیرونی شترمرغ(خام)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.417 گرم
بیرون ساق پا شترمرغ(خام)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.408 گرم
گوشت کمر بوقلمون با پوست و مایع(جدا شده از بوقلمون کامل)، خام
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.406 گرم
چرخ کرده گوشت گاو، میزان چربی نامشخص(پخته)
میزان هیدروکسیپرولین موجود : 0.402 گرم