تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
۰
۰
ته چین عربی از جمله غذاهای مجلسی پرطرفدار بوده که یک غذای بین المللی بوده و در این بخش طرز تهیه آن برای شما علاقمندان قرار داده شده است.
مرحله 1
مرغ را از شب قبل یا حداقل 2 ساعت قبل با مقداری کره ، زعفران ، آب لیمو ترش ، برگ بو و یک لیوان آب پیاز مزه دار کنید.
مرحله 2
ظرف نچسبی را چرب کرده ، تکه های مرغ را در آن بچینید و مابین آنها گوجه فرنگی های خرد شده را بچینید و روی مرغ ها را با کاهو بپوشانید.
مرحله 3
در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی برسانید و بعد از آبکش کردن آن را روی مرغ ریخته و دوباره کمی کاهو روی ان قرار دهید. همین کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.
مرحله 4
بقیه زعفران را روی برنج ریخته و برنج را به مدت 45 دقیقه بگذارید تا دم بکشد. کمی کره روی برنج قرار دهید و بعد از دم کشیدن برنج را داخل ظرف مناسبی برگردانید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۶۶.۴۳ | - % |
چربی کل | ۴.۷۶ | - % |
چربی اشباع شده | ۲.۴۴ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۲۱.۷۶ | - % |
سدیم | ۱۰۱.۵۵ | ۷ % |
کربوهیدرات کل | ۲۳.۹۴ | ۱۸ % |
فیبر رژیمی | ۱.۳۰ | - % |
قند | ۰.۸۹ | - % |
پروتئین | ۶.۷۶ | ۱۲ % |
ویتامین A | ۳۳۹۸.۳۰ | ۳۷۸ % |
کلسیم | ۲۵.۹۲ | ۳ % |
نظرات کاربران