سالاد لوبیا سیاه

سالاد لوبیا سیاه

یکی از انواع سالاد ها ، سالاد لوبیا سیاه است. سالاد لوبیا سیاه را می توانید با استفاده از راهنمای زیر تهیه کنید و لذت ببرید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سالاد لوبیا سیاه

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

یک کاسه بزرگ برداشته و به آرامی لوبیا سیاه، ذرت، پیازچه، فلفل هالاپینیو، گوجه یا فلفل دلمه، آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط کنید. بعد خیلی آرام آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.

مرحله 2

نمک و فلفل را اضافه کرده تا سالاد مزه دار شود. حالا به اندازه ای که تعادل اسیدی سالاد حفظ شود کمی شکر روی آن بپاشید. سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

مرحله 3

درست قبل از سرو، گشنیز تازه را اضافه کنید.