طرز تهیه سالاد میگو با سس پرتقال و کنجد


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

سالاد میگو با سس پرتقال و کنجد

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


در این دستور سالاد میگوی آسیایی که بسیار هم سالم است، دو نوع سبزیجات – کاهوی رومی و کلم قرمز – به‌خوبی با آووکادو و میگو جفت شده‌اند.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۱ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای آماده کردن سس: آب لیمو، سرکه، شکر، سس سویا و روغن را در یک کاسه یا شیشه‌ی کوچک دردار باهم مخلوط کنید. آنها را خوب بهم بزنید تا شکر کاملا حل شود (حدود دوسوم فنجان سس درست می‌شود).

مرحله 2

برای آماده کردن سالاد: کاهو و کلم را در یک کاسه‌ی بزرگ با ۳ قاشق غذاخوری سس مخلوط کنید. آنها را در بشقاب سرو بریزید و آووکادو و میگو را روی آن قرار دهید (می‌توانید سس اضافه را تا ۵ روز در یخچال نگه دارید).

نکات و یادداشت ها

افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن باید از سس‌های سویایی استفاده کنند که برچسب «بدون گلوتن» دارند، چون سس سویا ممکن است حاوی گندم یا سایر شیرین‌کننده‌ها و طعم‌دهنده‌های حاوی گلوتن باشد.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد میگو با سس پرتقال و کنجد

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۹۱.۳۶ - %
چربی کل ۳.۹۲ - %
    چربی اشباع شده ۰.۵۶ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۲۷.۷۱ - %
سدیم ۳۶۹.۶۸ ۲۵ %
کربوهیدرات کل ۹.۹۹ ۸ %
    فیبر رژیمی ۲.۱۲ - %
    قند ۶.۸۳ - %
پروتئین ۴.۹۴ ۹ %
ویتامین A ۱۱۳۲.۱۰ ۱۲۶ %
کلسیم ۳۱.۰۳ ۳ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.