سالاد میگو با سس پرتقال و کنجد

سالاد میگو با سس پرتقال و کنجد

در این دستور سالاد میگوی آسیایی که بسیار هم سالم است، دو نوع سبزیجات – کاهوی رومی و کلم قرمز – به‌خوبی با آووکادو و میگو جفت شده‌اند. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۱۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۱ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سالاد میگو با سس پرتقال و کنجد

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای آماده کردن سس: آب لیمو، سرکه، شکر، سس سویا و روغن را در یک کاسه یا شیشه‌ی کوچک دردار باهم مخلوط کنید. آنها را خوب بهم بزنید تا شکر کاملا حل شود (حدود دوسوم فنجان سس درست می‌شود).

مرحله 2

برای آماده کردن سالاد: کاهو و کلم را در یک کاسه‌ی بزرگ با ۳ قاشق غذاخوری سس مخلوط کنید. آنها را در بشقاب سرو بریزید و آووکادو و میگو را روی آن قرار دهید (می‌توانید سس اضافه را تا ۵ روز در یخچال نگه دارید).