طرز تهیه املت قارچ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

املت قارچ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


املت قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر املت ها معمولا به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه املت قارچ مجلسی ابتدا پیازچه ها را می شوییم و کنار می گذاریم.قارچ ها را خیلی سریع آبکشی می کنیم و پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ای برش می دهیم.

مرحله 2

تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا گرم شود و بعد قارچ های ورقه شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و یک پنس نمک روی قارچ ها می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا بپزند.

مرحله 3

اگر می خواهید قارچ ها آب زیادی از دست ندهند آن ها را داخل تابه داغ بریزید و تفت دهید ولی اگر می خواهید آب آن ها کاملا کشیده شود قارچ ها را داخل تابه سرد بریزید و روی حرارت بگذارید تا آبشان به طور کامل کشیده شود.

مرحله 4

بعد تخم مرغ ها را داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا از لختی خارج شوند. سپس پیازچه ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.

مرحله 5

سپس با چاقو ریز خرد می کنیم و داخل تخم مرغ ها می ریزیم و و مجددا کاملا آن ها را با همزن دستی مخلوط می کنیم و به قارچ ها اضافه می کنیم و مود را یک تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا املت خودش را بگیرد.

مرحله 6

شعله زیاد را روشن می کنیم و فلفل سبز تند را روی شعله قرار می دهیم دقیقا مانند بادمجان زمانی که می خواهیم کبابی کنیم و اجازه می دهیم تا کمی کبابی شود و بعد روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.

مرحله 7

سپس از انتهای آن ریز خرد می کنیم و روی املت می ریزیم.این کار را سریع انجام می دهیم،باعث می شود املت یک طعم تندی و دودی خوبی به خود بگیرد.البته می توانید از فلفل سبز شیرین نیز استفاده کنید.

مرحله 8

سپس از اینکه املت به طور کامل پخته شد با کفگیر نصف املت قارچ را بلند می کنیم و روی نیمه دیگر آن تا می زنیم و داخل بشقاب قرار می دهیم و روی آن را با سس کچاب تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی املت قارچ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۲۹.۲۴ - %
چربی کل ۹.۷۵ - %
    چربی اشباع شده ۲.۲۵ - %
    چربی ترانس ۰.۵۱ - %
کلسترول ۱۷۱.۴۵ - %
سدیم ۴۶۷.۵۵ ۳۱ %
کربوهیدرات کل ۳.۹۵ ۳ %
    فیبر رژیمی ۱.۰۰ - %
    قند ۱.۶۸ - %
پروتئین ۷.۰۰ ۱۳ %
ویتامین A ۴۱۰.۷۲ ۴۶ %
کلسیم ۳۸.۸۹ ۴ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.