طرز تهیه اوتمیل یخچالی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

اوتمیل یخچالی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


اوتمیل یک صبحانه یا میان وعده مقوی و خوشمزه است که بر پایه جو دو سر پرک تهیه می شود و در کنار میوه های تازه یا خشک برش خورده و مغز آجیل های متنوع و شکلات بنا به سلیقه غذایی سرو می شود. اوتمیل اصالتی اسکاتلندی دارد و دلیل ابداع این خوراک در این کشور این است .

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۱ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

بلغور جو دو سر، شیر، ماست، نمک و عسل را در شیشه یا کاسه ای بریزید. بسته به طعم ، سایر مواد لازم به جز مواد مورد نیاز تزیین را اضافه کنید. هم بزنید. در ظرف را ببندید و از شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

مرحله 2

صبح روز بعد روی اوتمیل مغز یا میوه های دلخواه بیشتر به دلخواه اضافه و نوش جان کنید. اوتمیل رژیمی شما آماده است.

نکات و یادداشت ها

اگر به جای ماست یونانی از ماست ساده استفاده کردید مقدار شیر را کمتر کنید.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی اوتمیل یخچالی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۰۲.۰۵ - %
چربی کل ۱.۷۸ - %
    چربی اشباع شده ۰.۸۰ - %
    چربی ترانس ۰.۰۲ - %
کلسترول ۵.۶۴ - %
سدیم ۱۴۱.۵۹ ۹ %
کربوهیدرات کل ۱۵.۹۰ ۱۲ %
    فیبر رژیمی ۰.۸۱ - %
    قند ۹.۰۸ - %
پروتئین ۵.۹۵ ۱۱ %
ویتامین A ۱۱۶.۸۶ ۱۳ %
کلسیم ۲۳۰.۲۵ ۲۳ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.