تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
۰
۰
پودینگ ذرت ، غذایی سالم و بسیار مفید و مقوی از آمریکتی جنوبی است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پودینگ ذرت زا با هم بررسی کنیم.
مرحله 1
فر را روشن کرده و با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
مرحله 2
ظرف پیرکس مخصوص فر را چرب کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها را بزنید. سپس کره نرم شده، شکر و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید.
مرحله 3
حالا آرد ذرت و کنسرو ذرت را نیز اضافه کرده هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد مخلوط به دست آمده را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید تا پودینگ ذرت آماده شود.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۳۵.۵۴ | - % |
چربی کل | ۵.۸۱ | - % |
چربی اشباع شده | ۲.۹۰ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۶۶.۶۹ | - % |
سدیم | ۲۱۲.۷۴ | ۱۴ % |
کربوهیدرات کل | ۱۹.۳۳ | ۱۵ % |
فیبر رژیمی | ۱.۵۵ | - % |
قند | ۸.۱۱ | - % |
پروتئین | ۳.۹۱ | ۷ % |
ویتامین A | ۲۰۲.۷۵ | ۲۳ % |
کلسیم | ۱۷.۱۳ | ۲ % |
نظرات