طرز تهیه راویولی اسفناج با پنیر


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

راویولی اسفناج با پنیر

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


راویولی نوعی پاستا است که خمیر آن را به صورت تازه تهیه کرده و به شکل بالشت تو پری درست کرده، پخته و با سس های مختلف نوش جان می کنند این غذای خوشمزه اصالتی ایتالیایی دارد و به آن لقمه لازانیا هم می گویند.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه ۱ قاشق غذا خوری روغن داخل کاسه ای ریخته و خوب مخلوط کنید. حالا آرد را به تدریج به مایع تخم مرغی افزوده و ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود و روی خمیر را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت می دهیم.

مرحله 2

تابه مناسبی را روی حرارت گذاشته و داخل آن روغن می ریزیم و اسفناج های خرد شده را داخل تابه خوب تفت می دهیم تا نرم شود حالا سیر رنده شده و نیمی از ریحان خرد شده را به همراه نمک، فلفل و پنیر ها به اسفناج می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و بعد از روی حرارت برمی داریم.

مرحله 3

ابتدا روی میز کار کمی آرد می پاشیم و خمیر را به کمک یک وردنه خوب باز می کنیم حالا از مواد آماده شده با قاشق چایخوری روی خمیر با فاصله ۲ سانتی متری ریخته و یک لایه خمیر دیگر روی مواد آورده و با یک رولت شیرینی پزی و یا یک چاقو بالکشتک های پر شده را به شکل مکعبی جدا برش دهید.

مرحله 4

قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و داخل آن را آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب به جوش آید. حالا کمی نمک به آب در حال جوش افزوده و راویولی های آماده شده را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید تا خوب پخته شوند و به سطح آب بیایند در این مرحله راویولی ها را آبکش می کنیم.

مرحله 5

حالا راویولی آماده شده را در ظرف مناسبی ریخته روی آن پنیر پارمزان، ریحان و روغن زیتون بریزید و با سس دلخواه نوش جان کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی راویولی اسفناج با پنیر

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۶۱.۷۶ - %
چربی کل ۱۱.۳۲ - %
    چربی اشباع شده ۴.۷۵ - %
    چربی ترانس ۰.۱۷ - %
کلسترول ۹۰.۲۲ - %
سدیم ۴۳۰.۱۳ ۲۹ %
کربوهیدرات کل ۳۰.۳۰ ۲۳ %
    فیبر رژیمی ۱.۵۴ - %
    قند ۰.۹۹ - %
پروتئین ۹.۳۶ ۱۷ %
ویتامین A ۲۴۱۶.۰۶ ۲۶۸ %
کلسیم ۹۰.۳۹ ۹ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.