سالاد لوبیا سیاه و ذرت

سالاد لوبیا سیاه و ذرت

سالاد لوبیا سیاه یک سالاد بسیار خوشمزه است مخصوصا اگر تا به حال مزه لوبیا سیاه را نچشیده باشد به شما پیشنهاد می کنیم این سالاد را درست کنید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سالاد لوبیا سیاه و ذرت

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

یک کاسه بزرگ برداشته و به آرامی لوبیا سیاه، ذرت، پیازچه، فلفل هالاپینیو، گوجه یا فلفل دلمه، آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط کنید.

مرحله 2

بعد خیلی آرام آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.

مرحله 3

مواد خرد شده را داخل کاسه بزرگ بریزید.

مرحله 4

نمک و فلفل را اضافه کرده تا سالاد مزه دار شود. حالا به اندازه ای که تعادل اسیدی سالاد حفظ شود کمی شکر روی آن بپاشید.

مرحله 5

سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.خیلی آرام آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.

مرحله 6

درست قبل از سرو، گشنیز تازه را اضافه کنید.