طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه و ذرت


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

سالاد لوبیا سیاه و ذرت

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سالاد لوبیا سیاه یک سالاد بسیار خوشمزه است مخصوصا اگر تا به حال مزه لوبیا سیاه را نچشیده باشد به شما پیشنهاد می کنیم این سالاد را درست کنید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

یک کاسه بزرگ برداشته و به آرامی لوبیا سیاه، ذرت، پیازچه، فلفل هالاپینیو، گوجه یا فلفل دلمه، آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط کنید.

مرحله 2

بعد خیلی آرام آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.

مرحله 3

مواد خرد شده را داخل کاسه بزرگ بریزید.

مرحله 4

نمک و فلفل را اضافه کرده تا سالاد مزه دار شود. حالا به اندازه ای که تعادل اسیدی سالاد حفظ شود کمی شکر روی آن بپاشید.

مرحله 5

سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.خیلی آرام آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.

مرحله 6

درست قبل از سرو، گشنیز تازه را اضافه کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد لوبیا سیاه و ذرت

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۰۱.۴۸ - %
چربی کل ۳.۹۷ - %
    چربی اشباع شده ۰.۶۰ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۵۲.۵۰ ۴ %
کربوهیدرات کل ۱۳.۹۱ ۱۱ %
    فیبر رژیمی ۵.۰۰ - %
    قند ۲.۱۱ - %
پروتئین ۴.۱۵ ۷ %
ویتامین A ۶۰۵.۰۳ ۶۷ %
کلسیم ۱۶.۹۱ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.