طرز تهیه باقلا قاتق


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۹

clapping

۰

cooking

۰

باقلا قاتق

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


باقلا قاتق یکی از خورشت های معروف و محلی گیلان می باشد که طرز تهیه آسانی دارد. باقالا قاتق برای گیاه خواران می توانید یک غذای لذیذ و خوشمزه باشد. این غذا بسیار پرفایده می باشد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه باقلا قاتق رشتی ابتدا سیرها را رنده می کنیم، سپس به همراه کره در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا عطر سیرها بلند شود. توجه داشته باشید که سیر خیلی زود می سوزد و به همین دلیل نیاز نیست زیاد تفت داده شود.

مرحله 2

پس از اینکه عطر سیر بلند شدف پاچ باقلا را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس شوید خشک را به همراه زردچوبه و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا یکدست شوند.

مرحله 3

حالا به اندازه ای آب به قابلمه اضافه می کنیم که سطح آب ۲ بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد خورش بپزند و خورش جا بیفتد. توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می شود.

مرحله 4

پس از اینکه آب خورش کم شد و خورش به روغن افتاد تخم مرغ ها را داخل قابلمه می کشینم و چند دقیقه زمان می دهیم تا تخم مرغ ها بپزند. در پایان خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی باقلا قاتق

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۷۴.۷۵ - %
چربی کل ۵.۴۲ - %
    چربی اشباع شده ۲.۸۱ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۴۱.۷۰ - %
سدیم ۱۲۶.۴۴ ۸ %
کربوهیدرات کل ۲۳.۶۲ ۱۸ %
    فیبر رژیمی ۷.۸۴ - %
    قند ۰.۴۰ - %
پروتئین ۹.۱۱ ۱۶ %
ویتامین A ۲۱۹.۱۸ ۲۴ %
کلسیم ۷۳.۸۶ ۷ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.