آلبالو پلو

آلبالو پلو

آلبالوپلو یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که درست کردن آن از غالب غذاهای مجلسی آسان تر است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۱۰ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی آلبالو پلو

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا هسته های آلبالو را جدا می کنیم و همراه با شکر و 2 پیمانه آب در یک دیگچه با حرارت ملایم بگذارید و به مدت 10 الی 15 دقیقه بجوشانید. سپس بگذارید خنک شود.

مرحله 2

در این مرحله برنج را با استفاده از روش «طرز تهیه برنج ساده» که در سایت موجود است بجوشانید و آبکش کنید.

مرحله 3

یک پیمانه آب و روغن را در یک دیگ داغ کنید و چند کفگیر برنج روی آن بریزید طوری که 2 تا 3 بند انگشت کف دیگ را بپوشاند آنگاه با قاشق سوراخ دار آلبالو را از شربت شکر بردارید و روی سطح برنج پخش کنید و سپس چند کفگیر دیگر برنج روی آلبالو بریزید. با این روش تمام آلبالوها را لای برنج بدهید و برنج را روی آلبالو ها کوت کنید.

مرحله 4

شعله را کم کنید و زیر دیگ شعله پخش کن و روی آن دم کنی بگذارید تا برنج دم بکشد (آتش تیز ، رسوب شربت آلبالو در ته دیگ را زود میسوزاند). آنگاه 3 الی 4 قاشق غذاخوری روغن با نیم پیمانه شربت آلبالو داغ کنید و روی برنج بریزید (باقیمانه شربت را برای مصرف دیگری نگه دارید). سپس شعله را کم کرده و دم کنی روی دیگ بگذارید. از آنجایی که معمولا آلبالوپلو را بدون ته دیگ درست ی کنند ، پس از 40 الی 45 دقیقه پلو آماده است.

مرحله 5

مقداری از برنج دم کشیده را با زعفران دم کشیده مخلوط و با آن غذا را تزیین کنید.