تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۲
۰
۰
آلبالوپلو یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که درست کردن آن از غالب غذاهای مجلسی آسان تر است.
مرحله 1
ابتدا هسته های آلبالو را جدا می کنیم و همراه با شکر و 2 پیمانه آب در یک دیگچه با حرارت ملایم بگذارید و به مدت 10 الی 15 دقیقه بجوشانید. سپس بگذارید خنک شود.
مرحله 2
در این مرحله برنج را با استفاده از روش «طرز تهیه برنج ساده» که در سایت موجود است بجوشانید و آبکش کنید.
مرحله 3
یک پیمانه آب و روغن را در یک دیگ داغ کنید و چند کفگیر برنج روی آن بریزید طوری که 2 تا 3 بند انگشت کف دیگ را بپوشاند آنگاه با قاشق سوراخ دار آلبالو را از شربت شکر بردارید و روی سطح برنج پخش کنید و سپس چند کفگیر دیگر برنج روی آلبالو بریزید. با این روش تمام آلبالوها را لای برنج بدهید و برنج را روی آلبالو ها کوت کنید.
مرحله 4
شعله را کم کنید و زیر دیگ شعله پخش کن و روی آن دم کنی بگذارید تا برنج دم بکشد (آتش تیز ، رسوب شربت آلبالو در ته دیگ را زود میسوزاند). آنگاه 3 الی 4 قاشق غذاخوری روغن با نیم پیمانه شربت آلبالو داغ کنید و روی برنج بریزید (باقیمانه شربت را برای مصرف دیگری نگه دارید). سپس شعله را کم کرده و دم کنی روی دیگ بگذارید. از آنجایی که معمولا آلبالوپلو را بدون ته دیگ درست ی کنند ، پس از 40 الی 45 دقیقه پلو آماده است.
مرحله 5
مقداری از برنج دم کشیده را با زعفران دم کشیده مخلوط و با آن غذا را تزیین کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۵۲.۴۰ | - % |
چربی کل | ۰.۸۹ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۲۴ | - % |
چربی ترانس | ۰.۲۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۵۶.۹۳ | ۴ % |
کربوهیدرات کل | ۳۴.۴۱ | ۲۶ % |
فیبر رژیمی | ۰.۶۲ | - % |
قند | ۱۶.۳۳ | - % |
پروتئین | ۱.۸۸ | ۳ % |
ویتامین A | ۳۰۶.۰۱ | ۳۴ % |
کلسیم | ۱۰.۰۹ | ۱ % |
نظرات کاربران