طرز تهیه آلبالو پلو


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۸

clapping

۰

cooking

۰

آلبالو پلو

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


آلبالوپلو یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که درست کردن آن از غالب غذاهای مجلسی آسان تر است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۱۰ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا هسته های آلبالو را جدا می کنیم و همراه با شکر و 2 پیمانه آب در یک دیگچه با حرارت ملایم بگذارید و به مدت 10 الی 15 دقیقه بجوشانید. سپس بگذارید خنک شود.

تصویر  مرحله 1 پخت آلبالو پلو

مرحله 2

در این مرحله برنج را با استفاده از روش «طرز تهیه برنج ساده» که در سایت موجود است بجوشانید و آبکش کنید.

مرحله 3

یک پیمانه آب و روغن را در یک دیگ داغ کنید و چند کفگیر برنج روی آن بریزید طوری که 2 تا 3 بند انگشت کف دیگ را بپوشاند آنگاه با قاشق سوراخ دار آلبالو را از شربت شکر بردارید و روی سطح برنج پخش کنید و سپس چند کفگیر دیگر برنج روی آلبالو بریزید. با این روش تمام آلبالوها را لای برنج بدهید و برنج را روی آلبالو ها کوت کنید.

مرحله 4

شعله را کم کنید و زیر دیگ شعله پخش کن و روی آن دم کنی بگذارید تا برنج دم بکشد (آتش تیز ، رسوب شربت آلبالو در ته دیگ را زود میسوزاند). آنگاه 3 الی 4 قاشق غذاخوری روغن با نیم پیمانه شربت آلبالو داغ کنید و روی برنج بریزید (باقیمانه شربت را برای مصرف دیگری نگه دارید). سپس شعله را کم کرده و دم کنی روی دیگ بگذارید. از آنجایی که معمولا آلبالوپلو را بدون ته دیگ درست ی کنند ، پس از 40 الی 45 دقیقه پلو آماده است.

مرحله 5

مقداری از برنج دم کشیده را با زعفران دم کشیده مخلوط و با آن غذا را تزیین کنید.

نکات و یادداشت ها

میتوانید از خلال پسته و بادام همراه زعفران برای تزیین استفاده کنید. میتوانید میزان شکر را با توجه به ذائقه کم یا زیاد کنید. آلبالو را گاهی با زیره ، پودر دارچین یا مخلوطی از هل و میخک و زنجبیل ساییده معطر می کنند.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی آلبالو پلو

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۵۲.۴۰ - %
چربی کل ۰.۸۹ - %
    چربی اشباع شده ۰.۲۴ - %
    چربی ترانس ۰.۲۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۵۶.۹۳ ۴ %
کربوهیدرات کل ۳۴.۴۱ ۲۶ %
    فیبر رژیمی ۰.۶۲ - %
    قند ۱۶.۳۳ - %
پروتئین ۱.۸۸ ۳ %
ویتامین A ۳۰۶.۰۱ ۳۴ %
کلسیم ۱۰.۰۹ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.