لوبیا پلو

لوبیا پلو

لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۱۵۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۵ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی لوبیا پلو

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برنج را به روش «طرز تهیه برنج ساده» که در سایت موجود است بجوشانید و آبکشی کنید. با گوشت و پیاز و رب گوجه فرنگی ، با *** قیمه ساده دست کنید.

مرحله 2

3 الی 4 قاشق روغن درون تابه در دار و روی حرارت ملایم داغ کنید و لوبیا را 10 الی 20 دقیقه درون ان تفت دهید. سپس حرارت را کم کرده و قیمه را با نیم لیوان آب به لوبیا اضافه کنید. در تابه را ببندید و اجازه دهید 40 الی 50 دقیقه بپزد.

مرحله 3

نیم پیمانه آب و روغن در دیگ داغ کنید و چند کفگیر برنج آبکشی شده درون آن بریزید.سپس مخلوط لوبیا و قیمه را لای برنج بریزید و برنج را روی آن کوت کنید.

مرحله 4

دیگ را با در و شعله پخش کن روی حرارت بگذارید و پس از 10 الی 12 دقیقه که برنج دم بالا داد ، نیم پیمانه آب و روغن داغ روی آن بریزید.شعله را کم کرده و دم کنی روی دیگ بگذارید. پس از 80 الی 90 دقیقه پلو با ته دیگ آماده است.