طرز تهیه لوبیا پلو


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۲

clapping

۰

cooking

۰

لوبیا پلو

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۵۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۵ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برنج را به روش «طرز تهیه برنج ساده» که در سایت موجود است بجوشانید و آبکشی کنید. با گوشت و پیاز و رب گوجه فرنگی ، با *** قیمه ساده دست کنید.

تصویر  مرحله 1 پخت لوبیا پلو

مرحله 2

3 الی 4 قاشق روغن درون تابه در دار و روی حرارت ملایم داغ کنید و لوبیا را 10 الی 20 دقیقه درون ان تفت دهید. سپس حرارت را کم کرده و قیمه را با نیم لیوان آب به لوبیا اضافه کنید. در تابه را ببندید و اجازه دهید 40 الی 50 دقیقه بپزد.

مرحله 3

نیم پیمانه آب و روغن در دیگ داغ کنید و چند کفگیر برنج آبکشی شده درون آن بریزید.سپس مخلوط لوبیا و قیمه را لای برنج بریزید و برنج را روی آن کوت کنید.

مرحله 4

دیگ را با در و شعله پخش کن روی حرارت بگذارید و پس از 10 الی 12 دقیقه که برنج دم بالا داد ، نیم پیمانه آب و روغن داغ روی آن بریزید.شعله را کم کرده و دم کنی روی دیگ بگذارید. پس از 80 الی 90 دقیقه پلو با ته دیگ آماده است.

نکات و یادداشت ها

می توانید به نثار این پلو (مخلوط لوبیا و قیمه) اندکی زعفران ساییده محلول در 2 قاشق آب داغ اضافه کنید. گاهی 1 قاشق مرباخوری ادویه هم می زنند.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی لوبیا پلو

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۶۳.۱۵ - %
چربی کل ۶.۰۸ - %
    چربی اشباع شده ۱.۱۷ - %
    چربی ترانس ۰.۰۸ - %
کلسترول ۱۳.۰۵ - %
سدیم ۲۷۲.۱۷ ۱۸ %
کربوهیدرات کل ۱۹.۳۴ ۱۵ %
    فیبر رژیمی ۳.۸۰ - %
    قند ۰.۷۴ - %
پروتئین ۸.۰۱ ۱۴ %
ویتامین A ۵۱.۳۰ ۶ %
کلسیم ۳۲.۲۹ ۳ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.