طرز تهیه باقالی پلو با مرغ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۱

clapping

۰

cooking

۰

باقالی پلو با مرغ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


باقالی پلو هم مانند لوبیا پلو ، عدس پلو ، زرشک پلو و چندین پلو مخلوط دیگر، یکی از اقسام پلوهای ایرانی می باشد که بیشتر برای مهمانی ها ومجالس تهیه می شود.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برنج را به مدت یک ساعت بخیسانید و در این فاصله باقالی ها را آب پز و آبکشی کنید.

تصویر  مرحله 1 پخت باقالی پلو با مرغ

مرحله 2

باقالی و برنج و شوید و روغن و نمک و زردچوبه رو مخلوط کرده و بصورت کته دم کنید.

مرحله 3

مرغ را به همراه پیاز و زردچوبه تفت می دهیم و هویج را به همراه رب گوجه فرنگی ، آب و نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی باقالی پلو با مرغ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۳۸.۶۹ - %
چربی کل ۵.۴۷ - %
    چربی اشباع شده ۰.۷۳ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۶.۳۲ - %
سدیم ۲۷۱.۷۷ ۱۸ %
کربوهیدرات کل ۱۷.۶۹ ۱۴ %
    فیبر رژیمی ۱.۳۸ - %
    قند ۰.۰۴ - %
پروتئین ۴.۷۲ ۸ %
ویتامین A ۱۲۹۳.۶۷ ۱۴۴ %
کلسیم ۴۳.۵۳ ۴ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.