طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۲

clapping

۰

cooking

۰

خورشت قیمه سیب زمینی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


قیمه غذایی ایرانی است که از دیرباز جایگاه خود را در سفره ایرانی باز کرده است و به دلیل طعم خوبی که دارد طرفداران زیادی دارد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۹۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۶ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

3 الی 4 قاشق روغن در قابلمه بر روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در ان تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه هم بزنید. سپس 3 پیمانه آب بریزید و بگذارید که بجوشد. حرارت را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید. در پایان پخت ، آب گوشت باید تمام شده باشد.

تصویر  مرحله 1 پخت خورشت قیمه سیب زمینی

مرحله 2

لپه ها را آب بکشید و با لیمو در قابلمه دیگری ، با 2 پیمانه آب بر روی حرارت ملایم 40 الی 50 دقیقه بپزید. در پایان پخت لپه ، در قابلمه را بردازید و حرارت را کمی بالا ببرید تا حدود نیم پیمانه آب باقی بماند.

مرحله 3

در پایان ساعت دوم پخت گوشت ، لپه و لیمو را روی قیمه بریزید ، نمک و فلفل و زردچوبه بزنید (می توانید از زعفران به جای زردچوبه استفاده کنید) و خورشت را زیر و رو کنید. گوجه فرنگی ها را نصف کرده و روی خورشت بچینید بطوری که پوشت آن بالا باشد. در قابلمه را ببندید تا خورشت بر روی حرارت کم ریز جوش بزند. در 15 دقیقه آخر در دیگ را نیمه باز بگذارید تا خورشت به روغن بنشیند. به آن سر بزنید و اگر لازم باشد اندکی آب جوش اضافه کنید.

مرحله 4

یک پیمانه روغن در تابه و بر روی حرارت بالا داغ کنید. سیب زمینی را داخل آن بریزید و پس از 8 الی 10 دقیقه که سیب زمینی خود را گرفت با کفگیر زیر و رو کنید تا سرخ شود و سپس با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید.

مرحله 5

هنگام کشیدن خورشت ، سعی کنید نیمه های گوجه فرنگی را سالم به ظرف منتقل کنید. سیب زمینی سرخ کرده را روی خورشت بریزید.

نکات و یادداشت ها

گاهی پس از سرخ کردن گوشت ، یک قاسق مربا خوری ادویه به آن می زنند - به جای زردچوبه یا زعفران ، میتوان از 1 تا 2 قاشق رب گوجه فرنگی استفاده کرد که در این صورت دیگر نیازی به استفاده از گوجه فرنگی نیست - برای جلوگیری از نرم شدن سیب زمینی ، پس از کشیدن خورشت سیب زمینی را به آن اضافه کنید - گاهی خلال سیب زمینی سرخ نکرده ، برای لعاب هنگام پخت به خورشت اضافه می شود
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی خورشت قیمه سیب زمینی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۰۲.۸۹ - %
چربی کل ۹.۶۶ - %
    چربی اشباع شده ۱.۷۹ - %
    چربی ترانس ۰.۰۴ - %
کلسترول ۲۹.۸۵ - %
سدیم ۸۱۲۷.۶۲ ۵۴۲ %
کربوهیدرات کل ۱۹.۸۸ ۱۵ %
    فیبر رژیمی ۵.۰۹ - %
    قند ۰.۷۱ - %
پروتئین ۱۰.۷۲ ۱۹ %
ویتامین A ۳۳.۴۳ ۴ %
کلسیم ۵۷.۱۷ ۶ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.