طرز تهیه فسنجان مرغ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۳۱

clapping

۰

cooking

۰

فسنجان مرغ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


فسنجان با توجه به مواد گوناگونی که در آن بکار می رود ، می تواند اشکال گوناگونی داشته باشد که ما در این بخش به فسنجانی که به فسنجان رسمی معروف است خواهیم پرداخت.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۶ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

3 الی 4 قاشق روغن درون قابلمه داغ کنید و مرغ را در آن تفت بدهید تا رویه ان طلایی شود. با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید.

تصویر  مرحله 1 پخت فسنجان مرغ

مرحله 2

پیاز را در روغن باقیمانده بریزید و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. مغز گردو را اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. رب انار و شکر و اندکی زعفران حل کرده در آب داغ را اضافه کنید. اندکی نمک بزنید. (فسنجان را به دلیل چاشنی شیرین باید کم نمک گرفت)

مرحله 3

پس از آن که مایه فسنجان به جوش آمد ، شیرینی و ترشی و نمک آن را اندازه کنید. در دیگ را ببندید و بگذارید دست کم 30 دقیقه ریز جوش بزند. سپس تکه های مرغ را در مایه بگذارید و حرارت را لحظه ای بالا ببرید تا مایه باز هم به جوش آید. آنگاه در قابلمه را ببندید و 30 تا 40 دقیقه صبر کنید تا خورشت شما اماده شود.

مرحله 4

در جریان پخت ، گاهی به خورشت سر بزنید و اگر لازم باشد اندکی آب سرد به ان اضافه کنید - کف قابلمه را با کاردک چوبی بتراشید تا ته نگیرد - در پایان پخت مایه فسنجان باید غلیظ باشد، اگر آبدار بود در قابلمه را باز بگذارید و چند لحظه حرارت را کمی بالا ببرید سپس آتش را بسیار کم کنید تا خورشت به روغن بنشیند.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی فسنجان مرغ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۳۰۷.۷۴ - %
چربی کل ۲۰.۱۷ - %
    چربی اشباع شده ۲.۴۸ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۴۶.۶۲ - %
سدیم ۳۰.۰۳ ۲ %
کربوهیدرات کل ۱۶.۳۷ ۱۳ %
    فیبر رژیمی ۱.۶۰ - %
    قند ۱۰.۹۸ - %
پروتئین ۱۶.۴۱ ۲۹ %
ویتامین A ۲۶.۱۵ ۳ %
کلسیم ۵۳.۵۲ ۵ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.