طرز تهیه فسنجان گوشت


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۳

clapping

۰

cooking

۰

فسنجان گوشت

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


فسنجان با توجه به مواد گوناگونی که در آن بکار می رود ، می تواند اشکال گوناگونی داشته باشد که ما در این بخش به فسنجانی که به فسنجان گوشت معروف است خواهیم پرداخت.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۸۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۶ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

3 الی 4 قاشق روغن درون قابلمه داغ کنید و گوشت را در آن تفت بدهید تا کمی خودش را بگیرد.

تصویر  مرحله 1 پخت فسنجان گوشت

مرحله 2

پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. مغز گردو را اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. رب انار و شکر و اندکی زعفران حل کرده در آب داغ را اضافه کنید. اندکی نمک بزنید. (فسنجان را به دلیل چاشنی شیرین باید کم نمک گرفت)

مرحله 3

پس از آن که مایه فسنجان به جوش آمد ، شیرینی و ترشی و نمک آن را اندازه کنید. در قابلمه را ببندید و بگذارید دست کم 30 دقیقه ریز جوش بزند. سپس حرارت را لحظه ای بالا ببرید تا مایه باز هم به جوش آید. آنگاه در قابلمه را ببندید و 2 الی 3 ساعت صبر کنید تا خورشت شما اماده شود.

مرحله 4

در جریان پخت ، گاهی به خورشت سر بزنید و اگر لازم باشد اندکی آب سرد به آن اضافه کنید - کف قابلمه را با کاردک چوبی بتراشید تا ته نگیرد - در پایان پخت مایه فسنجان باید غلیظ باشد، اگر آبدار بود در قابلمه را باز بگذارید و چند لحظه حرارت را کمی بالا ببرید سپس آتش را بسیار کم کنید تا خورشت به روغن بنشیند.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی فسنجان گوشت

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۳۰۶.۰۴ - %
چربی کل ۲۱.۱۶ - %
    چربی اشباع شده ۳.۴۶ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۷۲.۵۰ - %
سدیم ۵۸.۷۴ ۴ %
کربوهیدرات کل ۱۱.۰۶ ۹ %
    فیبر رژیمی ۱.۸۱ - %
    قند ۱.۷۵ - %
پروتئین ۲۰.۰۷ ۳۶ %
ویتامین A ۸۰.۵۴ ۹ %
کلسیم ۶۴.۹۳ ۶ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.