طرز تهیه کوکوی سیب زمینی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۹

clapping

۰

cooking

۰

کوکوی سیب زمینی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


شاید بتوان گفت رایج ترین نوع کوکو در کشورمان کوکو سیب زمینی است و اگر با دقت طبخ شود غذایی بسیار لذیذ است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۷ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

سیب زمینی را داخل ظرفی رنده کنید. تخم مرغ ها را دورن کاسه ای بشکنید و با اندکی نمک بزنید. زعفران را در اندکی آب داغ حل کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید.

تصویر  مرحله 1 پخت کوکوی سیب زمینی

مرحله 2

تخم مرغ ها را روی سیب زمینی بریزید و با چنگال مخلوط کنید (چنگ نزنید و با همزن مخلوط نکنید ، چون شل و لیز می شود)

مرحله 3

مقدار لازم از روغن را درون تابه دو کف تفلون روی حرارت ملایم داغ کنید. مایه کوکو را در روغن بریزید و با پشت کفگیر پهن کنید تا تمام تابه را پر کنید. در تابه را بگذارید و کوکو را 30 الی 35 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. (خمیر سیب زمینی همگیری ندارد و اگر آن را برگردانید احتمال خرد شدنش زیاد است. اگر میخواهید هر دو روی کوکو را سرخ کنید ، بهتر است ان را به شکل چند قرص به پهنای حداکثر 10 سانتی متر در تابه بریزید تا بتوان آن را با کمک کفگیر برگرداند. اگر کوکو خرد شد یک تخم مرغ دیگر به خمیر اضافه کنید)

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی کوکوی سیب زمینی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۵۷.۴۷ - %
چربی کل ۹.۷۷ - %
    چربی اشباع شده ۱.۷۱ - %
    چربی ترانس ۰.۰۱ - %
کلسترول ۱۱۹.۹۳ - %
سدیم ۵۳.۶۲ ۴ %
کربوهیدرات کل ۱۲.۴۸ ۱۰ %
    فیبر رژیمی ۱.۱۰ - %
    قند ۰.۶۶ - %
پروتئین ۵.۰۹ ۹ %
ویتامین A ۱۷۵.۵۵ ۲۰ %
کلسیم ۲۲.۹۸ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.