طرز تهیه سالاد گل کلم


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

سالاد گل کلم

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سالاد گل کلم یکی از انواع سالادهای خوشمزه فصل پاییز است که با مواد متنوعی تهیه می شود

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در قابلمه ای کوچک ، کشمش ، سرکه قرمز و شکر را با هم ترکیب کنید ، بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود سپس روغن را به آن اضافه کرده و هم بزنید. کمی هم نمک و فلفل بزنید.

تصویر  مرحله 1 پخت سالاد گل کلم

مرحله 2

در این میان ، گل کلم را به مدت 10 دقیقه بخارپز کنید. در کاسه ای بزرگ گل کلم را با پیاز ، کرفس ، جعفری و ترکیب کشمش مخلوط کنید. سالاد را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید.

نکات و یادداشت ها

گل کلم را به گلچه های کوچک خرد کنید - پیاز را نازک خلالی کنید - کرفس را نازک برش دهید - جعفری را ریز خرد کنید
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد گل کلم

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۵۳.۷۶ - %
چربی کل ۱.۹۴ - %
    چربی اشباع شده ۰.۳۴ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۳۳.۹۶ ۲ %
کربوهیدرات کل ۸.۵۲ ۷ %
    فیبر رژیمی ۱.۹۳ - %
    قند ۵.۱۰ - %
پروتئین ۱.۷۳ ۳ %
ویتامین A ۱۸۲.۲۵ ۲۰ %
کلسیم ۲۵.۷۳ ۳ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.