طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

سوپ پیاز فرانسوی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


درست کردن این سوپ بعد از یک روز کاری پر ماجرا بسیار ساده است. این سوپ برای آلرژی های فصلی و سرماخوردگی های پاییزی بسیار مفید است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۵۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

پیاز و کره را درون ماهیتابه قرار داده و با حرارت متوسط پیاز ها را سرخ کنید تا ترد شوند. سیر را اضافه کرده و به مدت 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید (مراقب باشید سیر ها نسوزند)

تصویر  مرحله 1 پخت سوپ پیاز فرانسوی

مرحله 2

5 لیوان آب (ترجیحا آب گوشت) و سس ورچسترشایر را اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه بجوشد. کاسه هایی که برای پذیرایی لازم دارید را آماده کنید. به اندازه یک دهم پیمانه ، پنیر در ته هر کاسه بریزید ، کاسه ها را با سوپ پر کنید و کنار بگذارید.

مرحله 3

نان تست را بر روی آنها بگذارید و سپس یک دهم پیمانه پنیر سوئیسی بر ان بریزید. گریل فر را روشن کرده و آنها را تا پنیر آب شود ، در فر قرار دهید. سوپ را سریعا سرو کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سوپ پیاز فرانسوی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۸۲.۲۱ - %
چربی کل ۹.۴۵ - %
    چربی اشباع شده ۳.۶۶ - %
    چربی ترانس ۰.۱۲ - %
کلسترول ۱۲.۷۹ - %
سدیم ۶۵۲.۲۷ ۴۳ %
کربوهیدرات کل ۱۹.۹۳ ۱۵ %
    فیبر رژیمی ۰.۷۰ - %
    قند ۷.۲۸ - %
پروتئین ۵.۰۶ ۹ %
ویتامین A ۲۴۹.۳۷ ۲۸ %
کلسیم ۱۷۱.۲۳ ۱۷ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.