طرز تهیه زرشک پلو با مرغ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۶

clapping

۰

cooking

۰

زرشک پلو با مرغ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


زرشک پلو با مرغ غذایی لذیذ است کخ بیشتر در مهمانی ها سرو می شود و طرفداران زیادی دارد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۴۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا مرغ ها را در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید (بدون افزودن ادویه) پس از اینکه رنگ آن طلایی شد ، پیازهایی که بصورت نگینی خرد کرده اید را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه را اضافه کنید و مقداری آب درون ظرف ریخته و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم بپزد.

تصویر  مرحله 1 پخت زرشک پلو با مرغ

مرحله 2

مقداری آب درون قابلمه ای بجوشانید و برنج را درون آن قابلمه بریزید و پس از چند دقیقه آبکشی کنید.

مرحله 3

در تابه ای کوچک کره و شکر و زعفران و زرشک بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از آب شدن کره مقداری آب به آن اضافه کنید و برای حفظ حالت زرشک و پخش شدن طعم زعفران درون مواد ، آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله 4

پس از اینکه برنج دم کشید ، آن را درون ظرفی کشیده و روی آن را با برنج مخلوط شده با زعفران و زرشک بوشانید. مرغ را در ظرفی دیگر بریزید و آب مرغ را درون کاسهای کوچک سرو کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی زرشک پلو با مرغ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۳۹.۳۱ - %
چربی کل ۳.۷۲ - %
    چربی اشباع شده ۰.۶۶ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۱۷.۶۴ - %
سدیم ۲۱۵.۴۴ ۱۴ %
کربوهیدرات کل ۱۸.۹۸ ۱۵ %
    فیبر رژیمی ۰.۶۲ - %
    قند ۳.۱۲ - %
پروتئین ۶.۸۴ ۱۲ %
ویتامین A ۵۱.۱۶ ۶ %
کلسیم ۱۲.۴۲ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.