تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
۰
۰
کوکی ها به عنوان یک میان وعده یا شیرینی طرفداران زیادی دارد و کوکی گردویی از لذیذترین نوع کوکی ها است.
مرحله 1
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله 2
در یک ظرف کوچک ، آرد و نمک را با هم الک می کنیم.
مرحله 3
در یک ظرف بزرگ ، کره و شکر را می ریزیم و با همزن برقی به مدت 3 دقیقه با درجه متوسط هم می زنیم تا کاملا یکنواخت شود. سپس زرده تخم مرغ را به آنها اضافه می کنیم و باز هم هم می زنیم تا کاملا مواد مخلوط شوند.
مرحله 4
درجه همزن را روی کند می گذاریم و مخلوط آرد و نمک را کم کم به به آنها اضافه می کنیم. مواد را زیاد مخلوط نمی کنیم ، فقط در حدی که یکدست شوند.
مرحله 5
گردو ها را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله 6
با یک قاشق بستنی ، از مایه برمیداریم و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم و با فاصله از هم می گذاریم.
مرحله 7
روی هر کوکی را با نصف گردو تزیین می کنیم و سینی را به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر می گذاریم تا شیرینی ها بپزد.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۵۴۷.۶۳ | - % |
چربی کل | ۴۳.۰۵ | - % |
چربی اشباع شده | ۲۱.۷۱ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۱۲۰.۵۳ | - % |
سدیم | ۲۲۰.۵۲ | ۱۵ % |
کربوهیدرات کل | ۳۸.۲۵ | ۲۹ % |
فیبر رژیمی | ۱.۵۳ | - % |
قند | ۱۹.۳۷ | - % |
پروتئین | ۵.۲۷ | ۹ % |
ویتامین A | ۱۰۶۳.۳۷ | ۱۱۸ % |
کلسیم | ۴۶.۹۲ | ۵ % |
نظرات کاربران